• 瀏覽: 24,732
  • 回覆: 236
+20
中國和澳洲關係緊張之際,澳洲最近一項民調顯示,62%澳洲人希望澳洲政府跟中國政府交手時堅守價值,儘管有可能遭對方報復。《

監躉後代快D堅守價值, 不過唔好再吵中國唔同牠們做生意

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210619/bkn-20210619044923659-0619_00992_001.html

Fuck off bloody aussies!

大陸閪 去到澳洲好撚串,人見人憎。搞到當地人一見華人就吊

咪係囉摸你心唔好跪低呀有62%支持你一於同中國撐到底,我買定花生睇吓你可以崖得幾內

西人思維古怪。系中國人思維。你唔認同我,仲要屌柒我,我咁系怕你,唔同你聯絡。系外國人思維,變打擊你。。真系溝通唔到。按佢講法,就系日日反你,但你依舊要買我既也,同黃屎想法一樣,日日反政府,但我就要系政府做,收政府錢。真系你玩曬啦。我無得收既,一樣出街爆你

引用:
原帖由 kcsam 於 2021-6-19 12:16 PM 發表
中國和澳洲關係緊張之際,澳洲最近一項民調顯示,62%澳洲人希望澳洲政府跟中國政府交手時堅守價值,儘管有可能遭對方報復。《

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210619/photo/bkn-20210619044923659-0619_00992_001_01b.jpg?20210619095714

監躉後代快D堅守價值, 不過唔好再吵中國唔同牠們做生 ...
努力頂住,由富變窮好易

澳洲人堅守乜野價值呀?濫殺其他國家平民呢種價值呀?

引用:
原帖由 tttt123456 於 2021-6-19 12:29 PM 發表
洋奴心態真嘔心,
你唔識屌翻D當地洋人啊?
如果無做錯嘢你驚乜?
唔係大陸人華人據理力爭你地賤過地底泥啦

引用:
原帖由 乳露君瞻 於 2021-6-19 12:41 PM 發表

洋奴心態真嘔心,
你唔識屌翻D當地洋人啊?
如果無做錯嘢你驚乜?
唔係大陸人華人據理力爭你地賤過地底泥啦
算吧, 人哋係真心做洋奴

窮人有救濟金,冇問題
睇吓經濟捱得幾耐先

咁照樣堅守唔同中國做生意的商業價值就....是真的堅守了~~~

堅守價值(等政府養)

引用:
原帖由 tttt123456 於 2021-6-19 12:29 PM 發表
大陸閪?即係師兄捐出黎果個器官? 點寸法? 有牙定流膿呀? 分享嚟聽下吖, 好想聽下auntie d私密故事

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]