• 瀏覽: 2,538
  • 回覆: 21
意大利《共和國報(La Repubblica)》報道,意大利參議院外事委員會主席佩特羅切利在接受採訪時表示,他不認爲新疆存在「民族迫害」和「種族滅絕」。中國外交部周五(18日)舉行例行記者會時,發言人

你哋班仆街瘋狂落單就令我哋強迫勞動啦

新聞來源連結:

https://china.hket.com/article/2 ... 國  趙立堅表讚賞?mtc=20023

幸好呢個地球, 仲有好多正常國家.

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-6-19 08:32 AM 發表
幸好呢個地球, 仲有好多正常國家.
係正常嘅議員唔係正常嘅國家

好可惜依啲報導,好多媒體唔會報,就算報都唔會詳細

引用:
原帖由 豆芽生 於 2021-6-19 09:10 AM 發表

係正常嘅議員唔係正常嘅國家
睇嗰啲總理幾時死。

抵贊!

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-6-19 09:25 AM 發表

睇嗰啲總理幾時死。
其實佢班歐洲嘅總統好多都比美國威迫同埋俾佢個國家入邊嗰啲反對黨夾爆

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-6-19 08:23 AM 發表
意大利《共和國報(La Repubblica)》報道,意大利參議院外事委員會主席佩特羅切利在接受採訪時表示,他不認爲新疆存在「民族迫害」和「種族滅絕」。中國外交部周五(18日)舉行例行記者會時,發言人

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2985000/2985752/20210531065525-61c21397ce993c536187ace338faf9e9-mobile_1024.jpg
歐洲都有正義之人。

難得有西方正字人物講真話👍

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-6-19 09:55 AM 發表
難得有西方正字人物講真話👍
最緊要係講人話

美國國力衰退,歐洲已經有很多國家親中,匈牙利.意大利.德.法.希臘,有更多靠邊站,反中嘅多數係小國,害怕俄國,害怕共產,意識形態作怪。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-6-19 09:25 AM 發表

睇嗰啲總理幾時死。
無常一但到分文拿不得,善有善報惡有惡報,若然未報時晨未到
唔好以為你唔會死

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2021-6-19 10:13 AM 發表
美國國力衰退,歐洲已經有很多國家親中,匈牙利.意大利.德.法.希臘,有更多靠邊站,反中嘅多數係小國,害怕俄國,害怕共產,意識形態作怪。
其實醒目嘅一定會埋中國佬堆

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-6-19 08:23 AM 發表

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2985000/2985752/20210531065525-61c21397ce993c536187ace338faf9e9-mobile_1024.jpg
意大利務實派係中國的巴鐵,晨早率先報名參加中國太空空間站,做實事要緊..

意大利係多次全球動盪個表現來睇。
可以講:
1.打就未贏過。
2.埋堆,企位,未輸過!
意大利奶邊個鞋底,個位都系一定會係未來有大茶飯食。有贏面。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]