• 瀏覽: 6,886
  • 回覆: 91
老美個共黨仲鬧緊拜登面對普京唔夠強硬,咁面見習大又點很樣做呢?
還是學共黨的侵侵扮強勢去凶習大呀?當日侵侵見習大就話「好朋友」,之後就反轉豬肚加徵關稅害中國仲害埋自己國民,我就唔信關稅唔使美國人承擔!中國人真係不吃這一套的!
面係人哋比,假係自己丟!又睇下拜登點樣做?黎面聖就有得講,扮大佬指指點點就返美國啦!

好L冇吉屎者,呼之則來咩,當佢係咩,起碼要美狗賠10000000000000億美金,唔係唔L使傾

引用:
原帖由 樓上勁女俠 於 2021-6-19 07:36 AM 發表

打左輝瑞😉
有人打完後來個巨舌,登登可能係海棉發大🤔🤔

大家唔岩咀形,何必坐埋

主席有話想見佢咩?

引用:
原帖由 大滾友 於 2021-6-19 07:11 AM 發表
呆灣已成condom
香港班首粥做condom個包裝盒咋!連做都無機會

美國人冇囗齒,浪費 習大大  時間

為了對付中國,拜登真係好忙。

發言人表示,我國主席沒有空閒時間探啲尾國病人。

習大大只會專注中國嘅發展,為中國人民謀幸福,為中華民族謀復興,唔會花時間同一個沒落國家廢老吹水

美國佬又想利用同中國對話嘅時候用強硬語氣黎顯示自己嘅地位, 呢套技倆係拜登同普京會談時已經證明唔work啦, E+又想用番呢一套, 但又扭扭擰擰話考慮安排, 以為中國實應承同你傾嗎?

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2021-6-19 06:37 AM 發表
美國國家安全顧問沙利文表示,白宮將考慮安排總統拜登與中國國家主席習近平對話。 沙利文透露,很快會為兩國領導人制定合適的接觸方式,可能是通電話,亦可能是在國際峰會期間的會談,預計兩人10月會出席在意大利舉行的二十國集團峰會,白宮可能考慮兩人屆時面對面會談,目前未有最終決定。 拜登今年2月曾經與習近平通電話,拜登當時強調,關注北京實施強迫及不公平的經濟措施,並對香港、新疆人權及台灣等議題表達關切。習近 ...
有咩好傾?
拜登做唔做到4年都成問題
傾完下次果個又反口又退群咁傾泥做咩?

習大大話我唔考慮對話喎

引用:
原帖由 robin09 於 2021-6-19 07:35 AM 發表
拜登的病情能不能挨到10月 ?
另外,川王宣稱8月要重新登基。
非常好,美國內戰,美國分裂,美國滅亡

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]