• 瀏覽: 127,044
  • 回覆: 602
  • 追帖: 1
+19
香港電台節目主持人曾志豪今日(18日)突遭港台解僱,消息指,他今日主持港台節目《瘋Show快活人》後遭上司約見,獲告知已

講台曾屎豪正一深黃曱甴,時晨到就要鍘
吳志森老烏龜走得快,

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210618/bkn-20210618142509713-0618_00822_001.html

唔知收唔收到帛金呢??

有無炒太后?

不如執L佐佢啦,連王牌節目都收L埋皮

做得好!

引用:
原帖由 1000day 於 2021-6-18 16:55 發表
香港電台節目主持人曾志豪今日(18日)突遭港台解僱,消息指,他今日主持港台節目《瘋Show快活人》後遭上司約見,獲告知已

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210618/photo/bkn-20210618142509713-0618_00822_001_01b.jpg?20210618164835

:smile_30 ...
吳知傷台早晨三妖幾被炒呢 ? 臭味相投的人不可炒啲唔炒啲.

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 siutatbo 於 2021-6-18 04:56 PM 發表
唔知收唔收到帛金呢??
帛金論呢啲咁冇良心都講得出,早就應該炒。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-6-18 17:01 發表
有乜所謂,1份已冇前途的工~係D藍人才倚賴慣冇出路、要抱住老細腳
咁點解唔自己走?賴死到要人炒咁肉酸。

引用:
原帖由 Freemantho 於 2021-6-18 05:03 PM 發表

吳知傷台早晨三妖幾被炒呢 ? 臭味相投的人不可炒啲唔炒啲.
其實傷台靠什麼維生..廣告費點養得起班廢物...

此地不留人,自有留人處,例如:商業電台、Viutv、有線,全部志同道合,多個人多雙筷財力。

引用:
原帖由 農場地獄西瓜 於 2021-6-18 05:02 PM 發表
不如執L佐佢啦,連王牌節目都收L埋皮
執咗去不如炒晒班搞事再將港台扶回正軌,減少無謂廣播、頻道,先係上策,而家個台長應該有咁嘅魄力。

提示: 違規內容已被屏蔽
主題標籤 #香港電台
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]