• 瀏覽: 8,040
  • 回覆: 80
警方於上周六(12日)接獲報案,指一名41歲女子於尚德邨家中叫外賣時,懷疑被一名外賣員非禮。將軍澳警區刑事調查隊人員接手

果然係叫外賣網站,真係有外賣叫,仲要係南亞香鴨一隻   其實叫外賣可吾可以要求唔用南亞人架??

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210617/bkn-20210617232722698-0617_00822_001.html?refer=hn2

當貼士!

41都非禮,口味好特別

外賣付帶有鴨送上門

之前叫過幾次呢啲外賣都係南亞人送。

疫情之後已經冇叫,都唔知送嗰個人乾唔乾淨。

當曱甴遇上公民黨支持的優質民族

引用:
原帖由 kuochung 於 2021-6-18 01:50 AM 發表
警方於上周六(12日)接獲報案,指一名41歲女子於尚德邨家中叫外賣時,懷疑被一名外賣員非禮。將軍澳警區刑事調查隊人員接手

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210617/photo/bkn-20210617232722698-0617_00822_001_01b.jpg?20210617233357

果然係叫外賣網站,真係有外賣叫,仲要係南亞香鴨一隻:smi ...
咖喱鴨唔啱口味

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-6-18 06:46 AM 發表
之前叫過幾次呢啲外賣都係南亞人送。 疫情之後已經冇叫,都唔知送嗰個人乾唔乾淨。
同意 最驚係假難民

咁都唔推入屋做埋!?

引用:
原帖由 yuman 於 2021-6-18 04:15 AM 發表
41都非禮,口味好特別
煒哥食唔食?

冇強姦埋算好彩

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-6-18 07:05 AM 發表
咁都唔推入屋做埋!?
呢到係香港, 佢點都唔敢, 如果係巴基, 一早已經做左。😆😆😆

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]