• 瀏覽: 27,894
  • 回覆: 217
  • 追帖: 2
+15
菜腫桶話AZ疫苗充分體現日台友仔關係
實在偉大嘅腫桶

eddie 曱甴話, 條數唔係咁計, 響香港就總之打過科興就肯定入佢數, 但係響台灣就全部係自然死亡, 同台灣用既疫苗完全無關.

台灣呢期出能哂名

問題係呢班老人打針前行得走得, 或者係坐輪椅都係精神正常, 但一針打落去, 第二日就瓜咗喎.

引用:
原帖由 tommwins 於 2021-6-17 08:37 PM 發表
台灣呢期出能哂名
全世界都看好了,台灣人AZ表演

可唔可以唔好打老人先啦,打年青人先啦,老人家好無助..
台灣什麼時候這樣對老人家嫁

台灣因為缺乏疫苗, 所以先打80歲以上的老人, 點知平時呢班老人行動正常, 就算老人坐輪椅都係精神抖擻, 點知打針之後一日就瓜柴, 台灣好似係要殺晒島內的老年人, 節省老年金的支出.

政府眼中     死既人就係200幾+13  都係200幾
係家人眼中 死既人就係自己既至親
當人命只係數字時

引用:
原帖由 tommwins 於 2021-6-17 08:37 PM 發表
台灣呢期出能哂名
台灣只示範一次
打過期Az

RIP
記住來世不要再做井蛙.走狗!
做返個堂堂正正嘅中國人。

引用:
原帖由 阿乜水 於 2021-6-17 08:37 PM 發表
eddie 曱甴話, 條數唔係咁計, 響香港就總之打過科興就肯定入佢數, 但係響台灣就全部係自然死亡, 同台灣用既疫苗完全無關.
曱甴eddie

引用:
原帖由 Chan_23 於 2021-6-17 20:42 發表
可唔可以唔好打老人先啦,打年青人先啦,老人家好無助..
台灣什麼時候這樣對老人家嫁
香港首輪都係揾老人做白老鼠

引用:
原帖由 christ201430 於 2021-6-17 08:15 PM 發表
全台6月15日起開放日本捐贈近124萬劑AZ疫苗接種順序1至7類族群施打,其中以75歲以上長者(含65歲以上具原住民身分者)人數最多,今天進入施打疫苗第三天,全台卻傳出多起老年人接種AZ疫苗後猝死的案例,分別台北市1例、新北市5例、桃園市1例、新竹市2例、新竹縣1例、台中市6...

https://tw.appledaily.com/resizer/1T-zmqLfCSz_VsLYJQJlHGjIDsI=/1920x1080/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/SXYK4ISOAZEJNIWFTBUSKYNVDU.jpg
學咗香港政府嗰啲講法????

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-6-17 08:21 PM 發表
台灣人選左個推人民去死既政權出黎懲罰自己

要怪誰?
成日都話大陸威脅講。講真,如果有共產黨睇住,台灣點會搞成咁。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]