• 瀏覽: 19,162
  • 回覆: 180
+12
引用:
原帖由 andy1958_1 於 2021-6-17 01:44 PM 發表
係新聞片段度見到拜登扮有活力(好似奧巴馬)咁輕鬆走動,
真係鄧佢擔心
佢超級明顯就對人歡笑背人愁啦

引用:
原帖由 123火車頭 於 2021-6-17 01:54 PM 發表
記者朋友同普京都辛苦了

對著一個接近老人痴呆人士說話,真的不容易的
so funny

“負面態度”...香港d 傳媒就係咁...
好似香港防疫咁出色, 一樣講到講到好差咁...

記恊無出嚟叫拜登收回言論嘅?

如果喺某國,記者輕則失業,重則坐監🤣

佢終於坐到呢個寶座,仲大大聲講話american is  bacK,點知一坐底就發現美國國力已衰退,唔能夠得心應手,發覺其他盟友已經唔聽佢支笛,之前仲派隻布林肯扮高姿態同中國會談,俾人省到一面屁,依家祗可以將自己喲火射喺記者度

甘易係大衆面前發火。。冇鬼用。。好野美國有咁嘅人做腫桶再衰多幾年

引用:
原帖由 等埋首副 於 2021-6-17 02:19 PM 發表
如果喺某國,記者輕則失業,重則坐監🤣
😂FBI說:我們是消失同死亡

個記者會"被通共"

So simple, naive

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2021-6-17 01:26 PM 發表
美國總統拜登周三(16日)與俄羅斯總統普京舉行美俄峰會後召開記者會,在記者會完結時拜登被一名女記者追問的時候大動肝火,更...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210617/photo/bkn-20210617070015378-0617_00992_001_01b.jpg?20210617090359

好彩唔係美國之音記者,否則即炒

CNN記 ...
呢啲算唔算係威權?🤔🤔

爆血管

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-6-17 01:43 PM 發表
香港好多黑記, 都係入錯行.
邊有入行
$20買張證
揸個電話
話自己係記者
哈哈….

條老柴應該開會時畀普京玩,所以扯晒火,如果開會順利心情好又點會咁。

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2021-6-17 01:26 PM 發表
美國總統拜登周三(16日)與俄羅斯總統普京舉行美俄峰會後召開記者會,在記者會完結時拜登被一名女記者追問的時候大動肝火,更...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210617/photo/bkn-20210617070015378-0617_00992_001_01b.jpg?20210617090359

好彩唔係美國之音記者,否則即炒

CNN記 ...
怪之得普京祝拜燈身體健康,見佢行路同講說話都好吃力!唔知佢思力如何?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]