• 瀏覽: 8,432
  • 回覆: 106
  • 追帖: 1
+6
鬼佬一向仆街,想又食又拎仲要話事!
死鬼頭幫阿爺含撚就得

香討有好多會員, 智商都好有問題.

呢班人仲用番一百年前方法,聯合各國黎向中國欺壓,攞中國著數。

他們不就是被  冥主邪教 活摘了 腦子的 腦殘嗎

中央唔打算做小點生意,歐美系唔會怕你。只會覺得你無力反抗。最後你只會被歐美食曬。14億人辛苦都得雞碎甘多。歐美就肥肥白白。。。。中央計下數,得就主動出擊。。近期專做二三世界生意。

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-6-16 07:36 PM 發表
香討有好多會員, 智商都好有問題.
日日話香港同中國點衰但又唔肯走走咗嗰d又唔肯放棄中國藉

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2021-6-16 07:29 PM 發表
美國與歐盟峰會後發表的聯合公報提及香港、新疆等議題,指出美歐需要就對華政策緊密磋商合作。 在北京,外交部發言人趙立堅表示,峰會聲明內容遠遠超出正常發展雙邊關係的範疇,居高臨下對中國內部事務指手畫腳,無理干涉中國內政,肆意抹黑指責,製造和散佈虛假資訊,中方對此強烈不滿,堅決反對。美國和歐盟應該做的是反...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1596140_1_L_20210616161950.jpg
強國:全世界都錯,只有我對。

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2021-6-16 07:29 PM 發表
美國與歐盟峰會後發表的聯合公報提及香港、新疆等議題,指出美歐需要就對華政策緊密磋商合作。 在北京,外交部發言人趙立堅表示,峰會聲明內容遠遠超出正常發展雙邊關係的範疇,居高臨下對中國內部事務指手畫腳,無理干涉中國內政,肆意抹黑指責,製造和散佈虛假資訊,中方對此強烈不滿,堅決反對。美國和歐盟應該做的是反...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1596140_1_L_20210616161950.jpg
~

附件

Screenshot_20210616-195035_Chrome.jpg(164.19 KB)

有啲人思維還停留在百多年前,仲以為新中國即是無能的晚清政府

典型的精神分裂病徵

大佬,晨早都知啦

Gang 7,白人優越俱樂部希望延續他們祖先指點世界,要撈盡世界嘅好處。歐美人懶惰,點解仲可以悠哉悠哉活着?就系因為佢哋祖先強盜留下來的財富及影響力養着。

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-6-16 07:48 PM 發表

日日話香港同中國點衰但又唔肯走走咗嗰d又唔肯放棄中國藉
你要黃撚有本事走先得,香討班黃撚邊個有本事嘅?

佢地唔夠中國人聰明同勤力,所以用盡方法想佔中國便宜。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]