• 瀏覽: 7,863
  • 回覆: 106
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 showtime2017 於 2021-6-20 11:22 AM 發表

上次你個「香港得番個彀」又冇得駁,搞到要用「10年時間先見到」咁柒,今次我咩食過番尋味囉。

仲有呀,你個大話

「而家人地人又多過你」

冇得駁拿?
你竟然仲記個之前講過啲乜,睇黎真係對你打擊太大了,哈哈哈哈

好多西人係真蠢唔係扮

引用:
原帖由 枯燥無味 於 2021-6-16 07:55 PM 發表
有啲人思維還停留在百多年前,仲以為新中國即是無能的晚清政府
雜種有本事就做成吉司汗

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-6-20 15:29 發表

你竟然仲記個之前講過啲乜,睇黎真係對你打擊太大了,哈哈哈哈
當然記得,你個得番個彀個垃圾論,畀我插到冇得駁,因為我諗唔到有人咁幼稚,以為用「香港得番個彀」就可以要脅到政府唔好對付班暴徒。

https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy

#90, 我插完你之後你就收皮,冇得駁呀?

所以間唔中又要揾你當🐶咁玩下,點解國安法行左一年之後香港仲未得番個彀?

「而家人地人又多過你」

乜個大話仲唔敢答呀?

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2021-6-16 07:29 PM 發表
美國與歐盟峰會後發表的聯合公報提及香港、新疆等議題,指出美歐需要就對華政策緊密磋商合作。 在北京,外交部發言人趙立堅表示,峰會聲明內容遠遠超出正常發展雙邊關係的範疇,居高臨下對中國內部事務指手畫腳,無理干涉中國內政,肆意抹黑指責,製造和散佈虛假資訊,中方對此強烈不滿,堅決反對。美國和歐盟應該做的是反...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1596140_1_L_20210616161950.jpg
白人係山賊海盜岀身,搶奪威脅係佢地生存之道,G7就係計劃搶奪中國。
話事話點解G7有日本份但冇南韓? 因為日本人係亞洲最大海盜集團囉。

希望香港曱甴快L啲走哂去閪謊鬼蟈做奴隸, 繼續給鬼L過優越主人生活

引用:
原帖由 showtime2017 於 2021-6-20 04:05 PM 發表

當然記得,你個得番個彀個垃圾論,畀我插到冇得駁,因為我諗唔到有人咁幼稚,以為用「香港得番個彀」就可以要脅到政府唔好對付班暴徒。

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=7&tid=29752034&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy

#90, 我插完你之後你就收皮,冇 ...
你認為係垃圾論又討論咁耐,睇黎你專係討論垃圾架喎。

附件

Screenshot_20210620-174118_Samsung Internet.jpg(343.35 KB)

Screenshot_20210620-174118_Samsung Internet.jpg

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-6-20 17:43 發表

你認為係垃圾論又討論咁耐,睇黎你專係討論垃圾架喎。
邊個同你討論?宜家係不斷remind 你你個理論仲係垃圾,因為香港仲未係得番個殻。

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2021-6-16 07:29 PM 發表
美國與歐盟峰會後發表的聯合公報提及香港、新疆等議題,指出美歐需要就對華政策緊密磋商合作。 在北京,外交部發言人趙立堅表示,峰會聲明內容遠遠超出正常發展雙邊關係的範疇,居高臨下對中國內部事務指手畫腳,無理干涉中國內政,肆意抹黑指責,製造和散佈虛假資訊,中方對此強烈不滿,堅決反對。美國和歐盟應該做的是反...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1596140_1_L_20210616161950.jpg
直接屌美國

引用:
原帖由 b1911 於 2021-6-20 03:58 PM 發表

雜種有本事就做成吉司汗
你要做成吉司汗夠唔夠班呀 ?

引用:
原帖由 showtime2017 於 2021-6-20 06:37 PM 發表

邊個同你討論?宜家係不斷remind 你你個理論仲係垃圾,因為香港仲未係得番個殻。
你話唔係同我討論架,咁我唔洗覆你自,你繼續言自語了,再見。

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-6-21 08:43 發表

你話唔係同我討論架,咁我唔洗覆你自,你繼續言自語了,再見。
我bring up 你個垃圾理論就係又要收你皮等你冇得駁,你唔覆最好,我又收多你皮一次。

「而家人地人又多過你」

仲有,唔覆吖嗎?你呢個貼個大話又畀我收皮。

會唔會係因為祖國太笨柒

引用:
原帖由 starr 於 2021-6-20 07:01 PM 發表

你要做成吉司汗夠唔夠班呀 ?
係雜種吾夠班

引用:
原帖由 b1911 於 2021-6-21 09:14 PM 發表

係雜種吾夠班
算你有自知之明

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]