• 瀏覽: 8,491
  • 回覆: 20
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 showtime2017 於 2021-6-19 07:06 PM 發表

解釋乜X呀?你想講中國人口唔夠人多,個大話畀我捉到正,我仲會放過你?
俾你人多有L用咩,咩質地?人地得幾億人GDP都高你一半啦。

引用:
原帖由 showtime2017 於 2021-6-20 09:06 AM 發表

人多當然有用,用黎拆穿你個大話就夠,你知啦,我出貼就專係針對D黃屍,特到係黃屍D大話。

「而家人地人又多過你」
我意思唔係淨係嗰7個國家,係成個聯盟。

引用:
原帖由 showtime2017 於 2021-6-20 11:16 AM 發表

一樓主題:
「美國與歐盟峰會後發表的聯合公報」

美國+歐盟人口=7.78億

快D諗過個意思死lur啦。

儍仔,我挑得你個大話,就準備同你玩三幾百個貼鬥last say, 玩到你shut up 為止。
哦,原來又係你條無腦廢柴,上次俾我D到想喊唔順氣呀~

引用:
原帖由 showtime2017 於 2021-6-20 11:22 AM 發表

上次你個「香港得番個彀」又冇得駁,搞到要用「10年時間先見到」咁柒,今次我咩食過番尋味囉。

仲有呀,你個大話

「而家人地人又多過你」

冇得駁拿?
你竟然仲記個之前講過啲乜,睇黎真係對你打擊太大了,哈哈哈哈

引用:
原帖由 showtime2017 於 2021-6-20 04:05 PM 發表

當然記得,你個得番個彀個垃圾論,畀我插到冇得駁,因為我諗唔到有人咁幼稚,以為用「香港得番個彀」就可以要脅到政府唔好對付班暴徒。

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=7&tid=29752034&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy

#90, 我插完你之後你就收皮,冇 ...
你認為係垃圾論又討論咁耐,睇黎你專係討論垃圾架喎。

附件

Screenshot_20210620-174118_Samsung Internet.jpg(343.35 KB)

Screenshot_20210620-174118_Samsung Internet.jpg

引用:
原帖由 showtime2017 於 2021-6-20 06:37 PM 發表

邊個同你討論?宜家係不斷remind 你你個理論仲係垃圾,因為香港仲未係得番個殻。
你話唔係同我討論架,咁我唔洗覆你自,你繼續言自語了,再見。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]