• 瀏覽: 7,636
  • 回覆: 106
  • 追帖: 1
+5
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 banjo. 於 16-6-2021 19:36 發表
香討有好多會員, 智商都好有問題.
自稱本土個班新移民

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-6-18 09:06 AM 發表

哈,傻毛,你那麼盡責,領導有沒有升你級?
哈,傻L,你那麼仆x,家人有沒有掃你出街?

引用:
原帖由 光棍man 於 2021-6-18 09:35 AM 發表

哈,傻L,你那麼仆x,家人有沒有掃你出街?
沒有啦,我仍然在民族復興大家庭裡生活着。
你呢,什麼時候當個大官?

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2021-6-16 07:29 PM 發表
美國與歐盟峰會後發表的聯合公報提及香港、新疆等議題,指出美歐需要就對華政策緊密磋商合作。 在北京,外交部發言人趙立堅表示,峰會聲明內容遠遠超出正常發展雙邊關係的範疇,居高臨下對中國內部事務指手畫腳,無理干涉中國內政,肆意抹黑指責,製造和散佈虛假資訊,中方對此強烈不滿,堅決反對。美國和歐盟應該做的是反...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1596140_1_L_20210616161950.jpg
人地邊有撈你利益,叫你唔好搞破壞咋,留喺井底都污染地下水呀。井蛙乖乖留在井底不要亂走。

越來越喜歡趙立堅

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-6-18 09:41 AM 發表

沒有啦,我仍然在民族復興大家庭裡生活着。
你呢,什麼時候當個大官?
即係仲痴住係老婆外母間屋嗰度住

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2021-6-16 07:29 PM 發表
美國與歐盟峰會後發表的聯合公報提及香港、新疆等議題,指出美歐需要就對華政策緊密磋商合作。 在北京,外交部發言人趙立堅表示,峰會聲明內容遠遠超出正常發展雙邊關係的範疇,居高臨下對中國內部事務指手畫腳,無理干涉中國內政,肆意抹黑指責,製造和散佈虛假資訊,中方對此強烈不滿,堅決反對。美國和歐盟應該做的是反...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1596140_1_L_20210616161950.jpg
你畀人小完仲講多謝? 真有禮貌

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-6-18 09:45 AM 發表

人地邊有撈你利益,叫你唔好搞破壞咋,留喺井底都污染地下水呀。井蛙乖乖留在井底不要亂走。
全世界最搞破壞就係美畜, 唔好心/眼都盲

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-6-17 11:57 PM 發表

G7集團峰會6月12-13日邀請澳洲,韓國,南非和印度領導人及聯合國秘書長等參加擴大會議。惟印度總理莫迪因國內疫情嚴重,通過視訊虛擬出場參加會議。

學下數手指先啦傻毛。
除佐美國,無個打得。
一開完會,即可各自發表聲明,意思系話:吳關我事架,我都吾想架。

引用:
原帖由 光棍man 於 2021-6-18 09:47 AM 發表

即係仲痴住係老婆外母間屋嗰度住
哈哈,傻毛果然人講就信,真假不分。難怪領導咁喜歡傻毛。

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-6-18 09:51 AM 發表

全世界最搞破壞就係美畜, 唔好心/眼都盲
睇下放病毒就知邊個搞破壞最厲害

引用:
原帖由 cavid 於 2021-6-18 09:56 AM 發表

除佐美國,無個打得。
一開完會,即可各自發表聲明,意思系話:吳關我事架,我都吾想架。
哦,係呀,又唔見同強國發聲明,繼續自欺欺人,去到無得兜唯有唔出聲啦,嘻嘻。

附件

d1bfdf0e-1cd6-4ab6-8c7a-227551a93231.jpg(219.37 KB)

自古以來打仗前,都會先清理漢奸走狗

必須清理門戶。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]