• 瀏覽: 5,442
  • 回覆: 67
+2
同樂運動會(Gay Games)明年11月在香港舉行,建制派立法會議員何君堯早前批評運動會「有失體面」,所帶來的經濟收益是「污糟錢」。特首林鄭月娥今

本身無乜意見
但何生講係污糟錢 明顯係有歧視成份

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/638 ... utm_medium=referral

2019 26000
2023 16000
東升西降

情緒化 ! 

🤔下次到戀童、人獸運動會...

Gay的人又會否接受其他人戀童或人獸?
😂我真係好鐘意我隻山羊或唐狗...

引用:
原帖由 前進可愛的波菜 於 2021-6-16 01:19 PM 發表

Gay的人又會否接受其他人戀意或人獸?
🤔近親相戀又點計?
爸爸+女,
媽媽+仔,
哥哥+細妹,
姐姐+弟弟。

或者多角關係?多P?
2男1女,
1男2女,
2男2女,
5男1女,
1男5女,
😂6男0女。

同性戀係你地個人喜好,
掂解要社會認同,
如果聽日話亂倫都係個人喜好,
又要社會認同嗎?
人獸又可以嗎?
同獸結婚吧。

支持何君堯,林鄭你鍾意攪基,支持攪基,就落台後冇人駡你,請落台

同性戀無問題既,人狗戀一樣得。亂倫亦得。仲要公開支持

利用平權議題去搵錢, 咪就係污糟錢.

同美國果班利用BLM打劫既暴徒本質上一樣.

引用:
原帖由 前進可愛的波菜 於 2021-6-16 01:19 PM 發表

Gay的人又會否接受其他人戀童或人獸?
唔講道德,只講個人自由人權,非常支持!

我家隻貴婦...........................狗都好正!

S眼聯盟太俗了吧,
而且君子動口也動手,
一定要S眼架?

中國人地方,
就要跟中國說的算。
人與人之間關系,係有底線。

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2021-6-16 12:38 PM 發表
同樂運動會(Gay Games)明年11月在香港舉行,建制派立法會議員何君堯早前批評運動會「有失體面」,所帶來的經濟收益是「污糟錢」。特首林鄭月娥今

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210615/481524599670968320398751.jpeg/-TOvMp3V6elSBop4Rm2JVUGa1QqJGF0-bRmOu20Zjrs
...
我覺得香港同志在黑暴時積極反政府,所以搞同樂運動會真是不爽。至於係咪污糟錢,見仁見智。國內同志得愛國,我十分尊重,香港同志因政見搞亂社會,不值得尊重和欣賞

香港不應該有何搵屍和黃妖明呢啲屎黃絲存在。

鍵盤翻頁
左右