• 瀏覽: 4,376
  • 回覆: 79
+2
引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-6-16 10:40 發表

我搭飛機一見呢個機種會唔搭,揀其它的
你絕對識嘢。

C919及c929的認證又唔見你老美放行?

解你老味,無恥到極限

引用:
原帖由 A1000 於 2021-6-16 10:42 AM 發表

你絕對識嘢。
命仔得一條……小心d好

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-6-16 10:43 發表

命仔得一條……小心d好
但係有陣時搭飛機,好多人都唔知道點選擇機種。

解你老尾

擺櫈跪求中國復飛波陰737Max,中國梗係唔肯啦,禁華為咁爽,仲玩緊貿易戰,關稅又唔理唔傾老虎都要禁波陰,只飛空巴,很多國家都會跟中國唔復飛。

引用:
原帖由 eos888 於 2021-6-16 09:41 AM 發表
美國商務部長雷蒙多(Gina Raimondo)表示,拜登政府正與中國接觸,爭取中方解除波音737 MAX禁令,讓波音737 MAX客機在中國獲准復飛。波音737 MAX早前接連發生2宗相關墜機事故,

一度遭全球禁飛,美國等一些國家和地區現已在客機修改後解禁,但中國仍維持禁令。

雷蒙多周二(15日)接受彭博電視採訪時說:「我們確實正在為此努力,中國是一個大市場,我們必須確保美 ...
國安問題,應禁

畀啲誠意,人家滿意嘅話,就萬事好商量,但睇你喺G7嘅表現,似乎誠意欠奉,點會咁易解禁呢

炒機點計,波音食晒?

引用:
原帖由 Freemantho 於 16/6/2021 10:24 發表

737MAX.死咁多人, 中國點解要買? 拜登真係有老人痴呆, 唔係假的.
中國已買了很多,現在是國內禁飛737 MAX,有問題當然不會復飛

吊你老美,無恥!!

引用:
原帖由 eos888 於 2021-6-16 09:41 AM 發表
美國商務部長雷蒙多(Gina Raimondo)表示,拜登政府正與中國接觸,爭取中方解除波音737 MAX禁令,讓波音737 MAX客機在中國獲准復飛。波音737 MAX早前接連發生2宗相關墜機事故,

一度遭全球禁飛,美國等一些國家和地區現已在客機修改後解禁,但中國仍維持禁令。

雷蒙多周二(15日)接受彭博電視採訪時說:「我們確實正在為此努力,中國是一個大市場,我們必須確保美 ...
撐中共一定唔可以比737MAX 復飛,隻機根本有問題。

永久禁9佢

解禁華為至講啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]