• 瀏覽: 13,558
  • 回覆: 111
+5
引用:
原帖由 dhammika2 於 2021-6-15 06:41 PM 發表
陳屎鐘呢次含撚都得。。。
問你怕未,人地曾經去信西方主要國家,話要領導世人抗疫

附件

E678F745-18FC-4686-B471-823EE33E3AA7.jpeg(75.81 KB)

消費自己的病民

有咁樣領導能力嘅人喺台灣應該得到

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2021-6-16 08:36 AM 發表

本來就唔俾進口架喇,不過郭台銘送到,勉強接收啦

復必泰「品質差」,大陸疫苗唔考慮,咁只有打AZ(美日唔敢打,就快過期,就送俾你台灣)仲要跪迎…真心講,蔡政府無人性兼好嘔心
AZ已過期

條友咪係每支復必die抽水去菜省長口袋囉

時中: 之前擋你係因為上面未收割高端股價, 而家拖足你幾個星期賺夠走曬貨後緊係放比你入啦, 不竟之前日本同美國送既都無原廠授權, 好難自圓其說架嘛

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-6-15 09:52 PM 發表
品質差又進口,思覺失調?!
double standard

條件係吾好打面

溺水者對著救生員說: "你快求我! 你求我, 我才批准你救我. " 

民進黨正苦除咗死抱美爹大腿緊獲得的祇有過時武器,有毒豬肉外,還能得到甚麽?
契爹係咁意話將會比D疫苗之後就興奮莫明,奴才即是奴才.

引用:
原帖由 007star 於 2021-6-16 09:35 AM 發表

double standard
黃絲特點

引用:
原帖由 人黃腦自殘 於 2021-6-15 06:00 PM 發表

條件係美國要公開承認台灣獨立,否則抵制美國疫苗
德美合作疫苗

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-6-15 06:32 PM 發表
在台灣,鴻海集團創辦人郭台銘及永齡基金會計畫訂購500萬劑BioNTech新冠疫苗(復必泰),中央流行疫情指揮中心指揮官陳時中證實,當局已經.......

大約兩周前,陳時中批評復必泰:「品質差得連香港人都不想用。」但如今陳時中卻批准將之引入台灣。

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/chi/2099700/即時-中國-台灣批准有條件進口復必泰疫苗
呆灣抗疫衰九格

有疫苗唔買,要做乞衣菠蘿雞,害死人,迫台灣人打危險疫苗

聼住先

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]