• 瀏覽: 9,366
  • 回覆: 111
  • 追帖: 1
條件就係要小菜子下台

熱賣及精選
聽住先啦。台灣夠話通緝陳同佳,搞咗幾年都唔俾入境?🤷‍♂️
今次揾陳同佳跟機送貨最好,一次解決兩個問題。👍

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-6-15 06:48 PM 發表

「世界各國在拜託人民打疫苗,大陸在找誰還沒打疫苗,台灣在查誰偷打了疫苗。」
向太原來好多金句

條件可能係......
係台灣打的復必泰, 由中國進口, 一定要打個個死個個.
打針唔死人, 點可以有藉口去抵毀中國.

呢D咪就係"民主"作風, 人民只係政治籌碼, 最重要係為一己私利推人民去死.

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2021-6-15 06:41 PM 發表

條件要中國投降
可能要復星交出大中華代理權

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2021-6-15 08:48 PM 發表

陳時中這條人渣老是搖擺不定,臺灣人就是被佢搖擺到暈頭轉向,死咗都唔知點樣死。
會唔會睇得呢位陳先太高😎上頭唔比做佢得咩😁

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2021-6-15 06:50 PM 發表

條件就係要經民進黨過水濕腳
要有高端同樣嘅回扣,咁要賣貴好多至得喎

有咁嘅正苦,死已無憾。

台灣省啲外交技巧點解可以差得咁撚緊要🤭

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-6-15 06:32 PM 發表

在台灣,鴻海集團創辦人郭台銘及永齡基金會計畫訂購500萬劑BioNTech新冠疫苗(復必泰),中央流行疫情指揮中心指揮官陳時中證實,當局已經.......

大約兩周前,陳時中批評復必泰:「品質差得連香港人都不想用。」但如今陳時中卻批准將之引入台灣。

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/chi/2099700/即時-中國-台灣批准有條件進口復必泰疫苗
龍門永遠係陳時中度

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-6-15 06:49 PM 發表

咪係, 而家似唔似中國同縛匪講數, 如果中國唔接受民進黨條件, 就由得台民死咁喎.

阿民進黨, 你係賊幫就一早知, 但都唔好賊到咁醜陋嘛
應該係民進黨出賣台灣人,
而台灣人仲好開心咁幫民進黨數錢

台灣省咪x要呀...

品質差又進口,思覺失調?!

條件係要加入WHO定係承認佢係國家

垃圾都有資格同人講條件?調返轉你台灣跪求大陸就考慮下

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]