• 瀏覽: 4,840
  • 回覆: 94
+2
立法會議員何君堯早前在立法會上,發言反對香港舉辦「同樂運動會」,形容有失體面,質疑有經濟效益亦是「污糟錢」。行政長官林鄭月娥出席行政會議前被問到,會否譴責有關議員的說法,林鄭月娥回應時說,遺憾有議員在立法會表達意見時表現情緒化。 林鄭月娥表示,明白「同樂運動會」的舉辦目的是提倡包容及多元,她認為有關...

請問特首 : 妳認為女女磨豆腐,男男屌屎忽啱唔啱?呢 d 行為簡直令人作嘔,不 L 知所謂,遲早俾天譴,死無全屍 😷

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1595899-20210615.htm?spTabChangeable=0

引用:
原帖由 green2016 於 2021-6-15 12:39 發表
立法會議員何君堯早前在立法會上,發言反對香港舉辦「同樂運動會」,形容有失體面,質疑有經濟效益亦是「污糟錢」。行政長官林鄭月娥出席行政會議前被問到,會否譴責有關議員的說法,林鄭月娥回應時說,遺憾有議員在立法會表達意見時表現情緒化。 林鄭月娥表示,明白「同樂運動會」的舉辦目的是提倡包容及多元,她認為有關...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1595899_1_L_20210615114951.jpg
鼓吹不道德的活動應該禁

又包容
基佬全,基佬明,豆腐詩有冇包容過你啊?

阿特首,都要睇下當地的社會環境,
阿拉伯世界的一夫多妻都係提倡包容及多元,唔通香港又容許?

我覺得有問題囉

去第二個地方攪唔得

一定要係香港攪

特首 : 下屈拜拜,返去英國啱妳  😷

🐸島前年同樂合法化 離經叛道 天譴人禍現眼報 社會烏煙瘴氣必有妖孽 香港正苦放任不管不作當 重蹈覆轍繼續沉淪香港🤔

請問特首,父女戀,母子戀,兄妹戀,不影響其他人,合法嗎?

搞基,去睇醫生啦,精神科好D

引用:
原帖由 2282008 於 2021-6-15 12:59 PM 發表
🐸島前年同樂合法化 離經叛道 天譴人禍現眼報 社會烏煙瘴氣必有妖孽 香港正苦放任不管不作當 重蹈覆轍繼續沉淪香港🤔
香港點解要包容?
同婚是非法,林鄭想為合法化開路痴線。

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2021-6-15 01:25 PM 發表

香港點解要包容?
同婚是非法,林鄭想為合法化開路痴線。
下屆想做特首都幾難啦 😷

引用:
原帖由 green2016 於 2021-6-15 12:39 PM 發表

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1595899_1_L_20210615114951.jpg
女女磨豆腐我覺得ok 喎
仲幾有美感 tim

問題係香港同性唔可以結婚,會唔會有點 矛盾

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]