• 瀏覽: 3,104
  • 回覆: 16
+2
https://youtu.be/hfe_nCRP9Vs

帽哥條片指出咗典型香港青年嘅雙重標準。。
不過或多或少呢啲都係父母嘅身教嚟,我哋70、80後未經過12014佔中、2019黑暴呢兩單顏色革命之前,我哋普遍都覺得西方人係有民主自由which is more important than our living

宜家我哋普遍都認清西方國家嘅虛偽,但青年人依然沈醉與西方夢。

呢樣嘢要靠大人多啲實際行動去身教,停止西方月亮都靚d嘅思想進入香討影片區

香港的下一代已經被敵人洗腦殘,廢了!

引用:
原帖由 做乜很 於 2021-6-15 06:41 AM 發表

不過或多或少呢啲都係父母嘅身教嚟,我哋70、80後未經過12014佔中、2019黑暴呢兩單顏色革命之前,我哋普遍都覺得西方人係有民主自由which is more important than our living

宜家我哋普遍都認清西方國家嘅虛偽,但青年 ...
漢族生得一個BB,生多個都要死
嚴重雙重標準可以點解決???????
=========
而家漢族已經3億人口基數,你地解決唔到,咪香港獨立LO,基本野je,都未計新彊西藏果D

引用:
原帖由 mklpi 於 2021-6-15 07:36 AM 發表
你打返殘體字好D嘅

引用:
原帖由 highmax 於 2021-6-15 02:32 PM 發表

你打返殘體字好D嘅
嘻嘻,你老母就係!

引用:
原帖由 highmax 於 2021-6-15 02:30 PM 發表

=========
而家漢族已經3億人口基數,你地解決唔到,咪香港獨立LO,基本野je,都未計新彊西藏果D
但你D黃友話少數民族被滅絕播??

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2021-6-15 02:57 PM 發表

但你D黃友話少數民族被滅絕播??
同曱甴理論?嗮氣啦,佢哋都唔講道理嘅

引用:
原帖由 highmax 於 2021-6-15 02:30 PM 發表

=========
中國早就二孩,現在還三孩,法輪功回美國啦,搞搞震,以為國安拉唔到你?!
發緊夢??
漢族128631萬,姐系12億,占全國人口91%,如果你覺得你個數字准過統計局,甘我真系要睇睇你系用咩方式去統計,中國就甘簡單,因為一出生,戶口本和身份證已經填寫好族裔,而且會核對父母族群,沒得亂改,全國現在聯網,幾分鐘就有數據

因為中了西式冥主價值的毒

只有去除西式冥主邪教的病毒

才能回歸正常人的 是非判斷 與 倫理道德

現在有西式冥主邪教價值的都是 雙標無恥
喪盡天良 的 無底線的垃圾

引用:
原帖由 mklpi 於 2021-6-15 07:36 AM 發表
只有15-25歲這個年齡段。
15歲以下的,還好。

被最信任的黑教師,黑宗教出賣,若不懂覺悟只會痛苦一生

引用:
原帖由 做乜很 於 2021-6-15 09:43 PM 發表

同曱甴理論?嗮氣啦,佢哋都唔講道理嘅
冇錯!仲講埋咩香港毒辣,有晒證據,cap埋圖直接報國安啦,使Q同D曱甴講耶穌咩!

引用:
原帖由 nikonlee 於 2021-6-15 10:54 PM 發表

中國早就二孩,現在還三孩,法輪功回美國啦,搞搞震,以為國安拉唔到你?!
發緊夢??
漢族128631萬,姐系12億,占全國人口91%,如果你覺得你個數字准過統計局,甘我真系要睇睇你系用咩方式去統計,中國就甘簡單,因為一出生,戶口本和身份證已經填寫好族裔,而且會核對父母族群,沒得亂改,全國現在聯網,幾分鐘就有數據

1.應該屈CIA先係
2.你自己D邏輯都出左黎啦,漢族只可以生3個,多1個都結紮+殺死,少數民族就可以任生N個
記得好似黑名單左你,都仲顯示出黎,禁多次先

引用:
原帖由 做乜很 於 2021-6-15 06:41 AM 發表

宜家我哋普遍都認清西方國家嘅虛偽,但青年 ...
結論就係:
中共嚴重雙重標準(一直屠殺漢族BB)
1978-2015年殺"漢族老二"
2015-2021年殺"漢族老三"
2021-?年殺"漢族老四"

可以點解決???
解決方法係:香港獨立,漢族獨立,中共列為恐怖組織

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]