• 瀏覽: 5,365
  • 回覆: 12
人民力量成員譚得志(快必),因分別被控發表煽動文字、喺公眾地方作出擾亂秩序的行為及參與民主派35+初選,涉違《港區國安法》等控罪,舊年9月被捕後一直被還押,不得保釋。快必被還押差唔多10個月,佢嘅家人今日(14日)探佢時就話佢瘦咗好多,原來快必輕咗成15磅啊!

呢條友,最難聽果句:大陸里。
真係難聽到呢。而家咪幾好,減肥成功啦。

引用:
原帖由 ARTHUR53 於 2021-6-14 11:25 PM 發表
人民力量成員譚得志(快必),因分別被控發表煽動文字、喺公眾地方作出擾亂秩序的行為及參與民主派35+初選,涉違《港區國安法》等控罪,舊年9月被捕後一直被還押,不得保釋。快必被還押差唔多10個月,佢嘅家人今日(14日)探佢時就話佢瘦咗好多,原來快必輕咗成15磅啊!

還是我會回區一句"港燦"

係監獄裏一定冇出面咁好食好住,瘦15磅正常。

引用:
原帖由 輪皇 於 2021-6-14 11:44 PM 發表
現在市面上甘多減肥廣告,應該請區代言一下啦

人家還要每個月花成萬文先可以廋15斤,區應該感激香港政府送區一個減肥"套餐"

引用:
原帖由 輪皇 於 2021-6-14 11:44 PM 發表
瘦15磅太少啦,應該加倍,
呢個仆街,見過佢真人,口臭到隔三條街都聞到。

基本上少糖, 只吃正常三餐, 很快可以瘦上10-20磅.

引用:
原帖由 ARTHUR53 於 2021-6-14 11:25 PM 發表

佢亞袓都可能係大陸喱...

乜佢有家人

引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2021-8-1 09:09 AM 發表
乜佢有家人
當然有啦,不過杏加橙左之嘛。

引用:
掉返轉講,原來做反對派會肚滿腸肥

佢家人信唔信…其實堅無所謂

引用:
條pk响監庶一定日日打藍球,同俾人打,所以廋
嘿喲哼嘿喲 飛沙風中轉……

坐多一排打橫出

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]