• 瀏覽: 79,700
  • 回覆: 369
+23

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-6-14 07:39 PM 發表
搞唔掂就改個數字:自我感覺良好就算~你哋都得架啦~從來無向解決問題的方向行 而是搬龍門
你嘅前老闆Trump Trump 都唔信美國傳媒,做乜你突然又信?

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-6-14 07:39 PM 發表
搞唔掂就改個數字:自我感覺良好就算~你哋都得架啦~從來無向解決問題的方向行 而是搬龍門
自己呃自己好似係你地班昆蟲嘅專利

引用:
原帖由 ie7 於 2021-6-14 08:33 PM 發表

甘都要有人夠蠢先比佢呃到架,香港至少有一半人會信
香港人真係越黎越蠢,網民號召就去衝

最近美國佬偷懶,講好每4日出一份報告黑中國,但最近來來去去都系新疆香港冇嗮新意。

引用:
原帖由 supremeabc 於 2021-6-14 06:28 PM 發表
美國見黑暴搞唔到香港居然又做謠話大陸漏幅射了 !

美媒周一(14日)報道指,美國收到報告指,中國廣東省台山核電廠有放射性物質外洩,過去一周正分析有關報告。共同營運核電廠的法國核反應堆製造企業法馬通(Framatome)警告,指「放射性威脅迫在眉睫」,又提及中國為求掩飾洩漏危險問題,不斷調高可接受的核洩漏的標準,以避免核電廠關閉。
報道取得法馬通去信美國能源 ...
出事就大家一鑊熟

長江水壩冧咗未。

即係又支爆?

又話危險迫在眉睫,又話安全運作中,即係法國佬思覺失調

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-6-14 07:33 PM 發表
重係咁話日本
自己咁乸渣
人哋日本311 都唔驚啦peter哥

引用:
原帖由 supremeabc 於 2021-6-14 06:28 PM 發表
美國見黑暴搞唔到香港居然又做謠話大陸漏幅射了 !

美媒周一(14日)報道指,美國收到報告指,中國廣東省台山核電廠有放射性物質外洩,過去一周正分析有關報告。共同營運核電廠的法國核反應堆製造企業法馬通(Framatome)警告,指「放射性威脅迫在眉睫」,又提及中國為求掩飾洩漏危險問題,不斷調高可接受的核洩漏的標準,以避免核電廠關閉。
報道取得法馬通去信美國能源 ...
綠惜地球就含撚啦!日本排核癈水你地有無出過聲?

引用:
無錯, 哩個行為而家終於都有個正式官方嘅名啦, 叫「校正回歸」

最新黑才料係拜登去見普京途中失去知覺

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2021-6-14 08:50 PM 發表

乜嘢叫共同營運🤔有無人可以答下我
。。。。。
台山核電廠一期工程建設兩台單機容量為1,750MW的歐洲壓水反應爐(EPR)核電機組,由中國廣核集團法國電力公司共同投資設立,負責建設和運營。台山核電廠是台山核電合營有限公司合資公司擁有,其中中國廣核集團(CGNPC)占70%,法國電力公司(EDF)占30%,由後者旗下公司法馬通(Framatome)提供EPR技術支援
。。。。。

安全標準由國際標準,轉為中國標準,彰顯祖國處於先進水平,有話語權。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]