• 瀏覽: 36,902
  • 回覆: 369
美歐加日澳,幾十個國家,個個輪流嚟中傷你,真係沒完沒了...

「一切有為法,如夢幻泡影,如露亦如電,應作如是觀」

熱賣及精選
引用:
原帖由 edmond0000 於 2021-6-14 08:24 PM 發表

樓主只有9巨講沒人講,出POST就會封人,完全沒有言論自由。
是另一個同樣嘅POST的樓主,佢肯定是打手。

引用:
原帖由 supremeabc 於 2021-6-14 06:28 PM 發表

美國見黑暴搞唔到香港居然又做謠話大陸漏幅射了 !

美媒周一(14日)報道指,美國收到報告指,中國廣東省台山核電廠有放射性物質外洩,過去一周正分析有關報告。共同營運核電廠的法國核反應堆製造企業法馬通(Framatome)警告,指「放射性威脅迫在眉睫」,又提及中國為求掩飾洩漏危險問題,不斷調高可接受的核洩漏的標準,以避免核電廠關閉。
報道取得法馬通去信美國能源 ...
信?

引用:
原帖由 testfriend 於 2021-6-14 06:43 PM 發表

點會關美國事?中國核電廠運作關美國事,日本核電廠上次意外美國有無關?
日本咁大鑊又唔講!美國自己咁多衰嘢又唔講

點解美媒會知得快過國際原子能組織?

死尾狗柒少陣當幫忙, 無憑無據, 話你殺咗人都得啦

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-6-14 06:31 PM 發表

老尾最 L 多謠言
甘都要有人夠蠢先比佢呃到架,香港至少有一半人會信

香港的環保團體「綠惜地球」總幹事劉祉鋒表示,由於台山核電廠位於香港以西方向,故需要留意最近風向,若洩漏時吹西風,香港則較易受影響,核輻射會隨風到港。他指出,本港與內地有就核事故設立通報機制,但認為即使洩漏情況不嚴重,亦應主動向市民公布,以免令市民感到憂慮。他強調,政府有責任保障市民生命健康,市民亦有知情權了解有關情況。

小日本倒核廢水又唔見呢個仆街劉祉鋒死出來鬼叫 ?

老尾搞香港賤招層出不窮,預咗,最仆街係呢d假環保,真漢奸,吃裏扒外正人渣 !

墨西哥北部大量居民疴💩唔出,請美國派國際警察救救小平民🇺🇸💩

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 supremeabc 於 2021-6-14 06:28 PM 發表

美國見黑暴搞唔到香港居然又做謠話大陸漏幅射了 !

美媒周一(14日)報道指,美國收到報告指,中國廣東省台山核電廠有放射性物質外洩,過去一周正分析有關報告。共同營運核電廠的法國核反應堆製造企業法馬通(Framatome)警告,指「放射性威脅迫在眉睫」,又提及中國為求掩飾洩漏危險問題,不斷調高可接受的核洩漏的標準,以避免核電廠關閉。
報道取得法馬通去信美國能源 ...
乜解美國情報忽然咁醒?
之前又話連疫情,如果中國唔通報都唔知既?

引用:
原帖由 等埋首副 於 2021-6-14 08:34 PM 發表

https://youtu.be/RXIIEdziBSc
Level 0 Deviation

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]