• 瀏覽: 17,016
  • 回覆: 129
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 95折 於 2021-6-14 06:39 PM 發表

洗腦小粉紅思維, 乜春都境外勢力
唔高興啊 你咪又出本書囉

熱賣及精選
引用:
原帖由 happy_gunner 於 2021-6-14 07:39 PM 發表

正常書喎

教協想點呀 仲想玩煽動?
玩批鬥。打擊學術及出版自由。

But honest men do not pretend to know; they are candid and sincere; they love the truth; they admit their ignorance, and they say, "We do not know."
引用:
原帖由 男E 於 2021-6-14 06:22 PM 發表

台灣勢力證據!

台灣現眼報中 時知
長辰非常快到

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2021-6-14 06:56 PM 發表

12426895 12426896 12426897 12426898 12426899
港男港女想食洋腸,呼之欲出

馮家強﹒﹒﹒投靠阿爺兼收錢。

媒體唔係定性,係劇本指明叫警黑勾結,然後同黨一齊推文宣

仲話唔係洗腦,明明事實就係黑暴亂港。

美國佬搞鬼,香港曱甴幫忙。
幸有港區國安法,要重判那些亂港分子,坐個10年20年, 先有阻嚇力。
希望林卓廷屎忽全佢哋坐30年

引用:
原帖由 lo90 於 2021-6-14 06:24 PM 發表

正一垃圾學者
果個違法達義的垃圾學者已經喺監獄踎緊

引用:
原帖由 RobertIngersoll 於 2021-6-14 08:03 PM 發表

玩批鬥。打擊學術及出版自由。
師兄 對

絕對不是警黑勾結, 不管你信不信, 反正我就信!

人在做 , 天在看 !

引用:
原帖由 男E 於 2021-6-14 06:21 PM 發表

教協前總幹事馮家強昨日發文,引述樹仁大學歷史系助理教授周子峰的《速讀香港史》的部分內容。書中提及2019年的反修例示威及國安法等事件,並指部分示威者幕後亦涉嫌得到境外勢力財政與物資的支援,令中央政府決定訂立《港區國安法》。

馮家強昨日在社交媒體發文,指行經一間書店時,發現一部《速讀香港史》(2021年5月初版)。他在帖文中引述書中的部分內容,當中提到在2003年,時任保安局局長葉劉淑儀多次到各大 ...
不如看看有宗教背景既教授之類,呢一兩年出既書有幾黃好過啦。唔明點解唔清理下

引用:
原帖由 lo90 於 2021-6-14 06:24 PM 發表

正一垃圾學者
你連垃圾不如

引用:
原帖由 男E 於 2021-6-14 06:21 PM 發表

教協前總幹事馮家強昨日發文,引述樹仁大學歷史系助理教授周子峰的《速讀香港史》的部分內容。書中提及2019年的反修例示威及國安法等事件,並指部分示威者幕後亦涉嫌得到境外勢力財政與物資的支援,令中央政府決定訂立《港區國安法》。

馮家強昨日在社交媒體發文,指行經一間書店時,發現一部《速讀香港史》(2021年5月初版)。他在帖文中引述書中的部分內容,當中提到在2003年,時任保安局局長葉劉淑儀多次到各大 ...
垃圾政府一向反應回應慢十拍,咪比機會班死黑曱甴造謠假新聞反客為主狂攻而無招架之力囉!

提示:支持鍵盤翻頁左 右