• 瀏覽: 17,021
  • 回覆: 129
  • 追帖: 2
成班失敗曱甴屎想圍爐自嗨,成王敗寇, 歷史係由勝利者編寫嘅

熱賣及精選
引用:
原帖由 95折 於 2021-6-14 06:39 PM 發表

洗腦小粉紅思維, 乜春都境外勢力
依d吾係屈你啦,幻覺?黎咩

附件

20210614_fd807f495b6abe5c5477UeZvXCZZa77t.jpg(16.15 KB)

2021-6-14 07:40 PM

20210614_d0d58b454ca18a74bd8a61gRIaTdv47x.jpg(18.3 KB)

20210614_a24a2bf4dde4d67c3903SYuCYNLcBL7L.jpg(17.37 KB)

20210614_d5bd94dba9295e87b66f3gEigXY8uRZX.jpg(18.04 KB)

20210614_fd7f0387504cb57684d4eGlFQ5KTkDzz.jpeg(30.63 KB)

引用:
原帖由 95折 於 2021-6-14 06:39 PM 發表

儍仔,你唔夠高層,梗係冇境外勢力送錢你洗啦,下次醒目,做高級D…

引用:

美國機構比三百五叫曱甴生上街示威,咁即係點

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。
黃畜成功爭取國安法!恭喜,恭喜!

引用:
原帖由 kcmc 於 2021-6-14 07:41 PM 發表

儍仔,你唔夠高層,梗係冇境外勢力送錢你洗啦,下次醒目,做高級D…
連三百五都收唔到,依隻曱甴好可憐

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。
引用:
原帖由 TheVirgo 於 2021-6-14 06:50 PM 發表

香港暴動造就菜菜子連任,又會咁岩呀,呆灣
呢d嘛

引用:

你連350都吾值真可憐

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2021-6-14 06:55 PM 發表

唔好話佢著書立說啦,香港有好多人都覺得反修例事件有外國勢力支援㗎啦,所以中央才會介入通過港版國安法穩定大局啫,如果唔係,香港仲有排亂呀,邊可能咁快靜落嚟呀。無咗外國條水喉射住,港獨份子根本搞唔到乜嘢出樣
唔係覺得,係肯定,CIA做大台指揮,你還記得當日鋸智能燈柱幾快手,幾齊工具,你話無人策劃,無指揮,智障都唔信囉

引用:
原帖由 peter925 於 2021-6-14 07:15 PM 發表

點只境外勢力支援,直頭親手示範放火。
係咪咁

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-6-14 07:46 PM 發表

係咪咁

http://hk.myblog.yahoo.com/peterwong827
引用:
原帖由 男E 於 2021-6-14 06:22 PM 發表

台灣勢力證據!

絕對同意,如果有看過劉德華那套《黑金》戲中內容和香港發生的事近乎一模一樣,這樣可以反映出一件事,尾腳佬出錢,呆灣和和賤民派出力執行,大家如果不善忘會知道有班人去咗呆灣操練,根本就是想反轉香港然後進逼中國。

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2021-6-14 06:56 PM 發表

呢班𨶙樣,你有無好想打𨳍佢嘅衝動!

首先我對樹仁無咩好感,但歷史係由勝利者寫嘅,警方同政府係勝利者。
其次,示威者有冇境外支援,諗吓羅37,丹麥議員都要幫佢講大話,諗吓河童,上咗幾多次Time封面,境外支援唔一定要係錢嘅。

引用:
原帖由 貓腩 於 2021-6-14 07:43 PM 發表

連三百五都收唔到,依隻曱甴好可憐
高級?就吾係曱甴咩?有錢使?就去衝?很d係on9仔呢,係用黎去死既?都係死,有錢?就會鍚身d,都係去死啫

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]