• 瀏覽: 34,523
  • 回覆: 129
  • 追帖: 2
+22
鐵一般的事實! 但黃撚自欺欺人,切…都唔信呢!

引用:
原帖由 男E 於 2021-6-14 06:21 PM 發表
教協前總幹事馮家強昨日發文,引述樹仁大學歷史系助理教授周子峰的《速讀香港史》的部分內容。書中提及2019年的反修例示威及國安法等事件,並指部分示威者幕後亦涉嫌得到境外勢力財政與物資的支援,令中央政府決定訂立《港區國安法》。

馮家強昨日在社交媒體發文,指行經一間書店時,發現一部《速讀香港史》(2021年5月初版)。他在帖文中引述書中的部分內容,當中提到在2003年,時任保安局局長葉劉淑儀多次到各大 ...
但係香港正常書籍已買少見少

起碼有一半人系境外帶引。一半系自來

政府都將媒體定性煽動叛亂。黃媒,認輸啦。

引用:
原帖由 lo90 於 2021-6-14 06:24 PM 發表
正一垃圾學者
你講緊自己?

引用:
原帖由 95折 於 2021-6-14 06:39 PM 發表
洗腦小粉紅思維, 乜春都境外勢力
死鬼佬太可惡了。

引用:
原帖由 95折 於 2021-6-14 06:39 PM 發表
洗腦小粉紅思維, 乜春都境外勢力
你敢話冇外國勢力,盲都睇到暴動現場有鬼佬指揮,成個顏色革命套路,你被人洗腦都唔知,真係可憐,咁就戇尻尻一世人

引用:
原帖由 男E 於 2021-6-14 06:21 PM 發表
教協前總幹事馮家強昨日發文,引述樹仁大學歷史系助理教授周子峰的《速讀香港史》的部分內容。書中提及2019年的反修例示威及國安法等事件,並指部分示威者幕後亦涉嫌得到境外勢力財政與物資的支援,令中央政府決定訂立《港區國安法》。

馮家強昨日在社交媒體發文,指行經一間書店時,發現一部《速讀香港史》(2021年5月初版)。他在帖文中引述書中的部分內容,當中提到在2003年,時任保安局局長葉劉淑儀多次到各大 ...
我覺得唔應該係警黑勾結,只可以講係警民合作,就算白衣人係黑社會人仕,黑社會人仕都係普通人,當佢都好事,幫警方合力打擊罪案時佢哋都係好市民,唔可以因為佢哋係黑社會而否定佢哋當時做嘅係良好市民嘅行為,而一班平時係好市民但嗰刻專誠搭車去自己無正常合法目的嘅地點去挑釁他人,呢班人喺嗰刻就係黑社會,大家唔應該將佢哋平時嘅身份定性落嚟,事情發生時佢哋角式已經調轉咗。

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2021-6-14 06:56 PM 發表

12426895 12426896 12426897 12426898 12426899
呢d 咪漢奸囉,著書者記得一定要將佢哋嘅相放埋落本書,等佢哋"光宗耀祖". 

引用:
原帖由 lo90 於 2021-6-14 06:24 PM 發表
正一垃圾學者
你講入晒獄那班?佢哋罪有應得。

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2021-6-14 06:56 PM 發表

12426895 12426896 12426897 12426898 12426899
好呀,咪話依d係幻覺黎架?

(警黑勾結)??警務處長揾佢傾下計啦。

正常書喎

教協想點呀 仲想玩煽動?

引用:

對於香港死漢奸寫的嘢反過睇就啱了

引用:
原帖由 TheVirgo 於 2021-6-14 06:50 PM 發表
香港暴動造就菜菜子連任,又會咁岩呀,呆灣
呆蛙南波萬

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]