• 瀏覽: 4,603
  • 回覆: 61
(星島日報報道)前年反修例風波,前香港眾志成員周庭在六月二十一日包圍警總案,被控煽惑他人明知而參與未經批准集結罪及參與未經批准集結罪罪成,去年底被判即時入獄十個月,扣除三分一刑期後,她昨早刑滿出獄,未有公開發言,及後於社交媒體發文,形容「痛苦的半年零二十天,終於完結」,未來要養好身體,「因為身體在這段時期變得太瘦弱了。」

周庭BB瘦得咁緊要, 真係我見猶憐, 應該要採陽補陰吞?補充下營養?

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/daily/article/2366501/日報-港聞-周庭出獄-太瘦弱須養好身體

呢次只係預習好快又要入去坐監仲要有排坐嗰隻

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-6-14 05:39 PM 發表
呢次只係預習好快又要入去坐監仲要有排坐嗰隻
係, 無幾耐又要入過去磨豆腐

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-6-14 05:41 PM 發表

係, 無幾耐又要入過去磨豆腐
仲要有排磨添

抖順副偈就好起行去日本東京赤阪接客啦 

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-6-14 05:42 PM 發表
打返兩劑復必泰先去, 去到就要打AZ

咁快扮死狗。

生仔咩 養好身體

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2021-6-14 05:47 PM 發表
生仔咩 養好身體
接客會好操勞

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-6-14 05:42 PM 發表
可惜有國安案係身, 保釋中, 交出所有証件 用zoom玩住line先

吊你老母周後庭,
溫室娃娃搞革命, 坐幾個月就叫晒救命頂唔順, 咁搞法點撚樣肛腹香港???

入去過精彩人生,臭雞

瘦成咁去到日本可以扮未成年平胸幼齒拍變態AV片

果時仲講到好有仲話咩捨己精神,宜加少少野都頂唔順,笑死人

食多啲蛋白質好快強壯返,等我幫下妳

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]