• 瀏覽: 34,954
  • 回覆: 80
+4
今晨(14日)11時20分,警方接獲行山人士報案,指於東涌順東路與達東路交界一山坡,發現一名男子在一棵樹上以尼龍繩上吊。

呢排咁多人....被殺,自殺,
下個月就人人有份攞....五千元!
點解唔攞埋先?咁浪費?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210614/bkn-20210614130957559-0614_00822_001.html

疫情又影響心媒體日日報負能量,真系害死好多本身有情緒病既人。。

攪乜呀, 端午節先黎攪自殺??扮屈原呀??唔好咁啦你地!

帶副眼鏡都都起碼千幾啦, 應有些錢, 做咩攪到度頸咁睇唔開,
去日本參加奧運好過啦, 反正咁樣日本染疫死, 可能有得賠, 好過而家咁冇意義啦!!

引用:
原帖由 極速前進 於 2021-6-14 03:56 PM 發表
今晨(14日)11時20分,警方接獲行山人士報案,指於東涌順東路與達東路交界一山坡,發現一名男子在一棵樹上以尼龍繩上吊。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210614/photo/bkn-20210614130957559-0614_00822_001_01b.jpg?20210614145855

呢排咁多人....被殺,自殺,
下個月就人人有份攞... ...
如果係一萬蚊錢,唔係五千蚊券,結果可能唔同... 

引用:
原帖由 青瓜俠 於 2021-6-14 04:10 PM 發表

如果係一萬蚊錢,唔係五千蚊券,結果可能唔同... 
係喎, 夠錢買機票過日本

SAKURA SAKURA 咁,攬住日妹, 可能就唔想死

但冇錢找數, 一樣俾日本黑幫劈死

其實我都係好開唔開心, 又離婚, 又差D破產, 我都係靠自我調節捱過去.

每日最開心的事, 只係玩弄一下黃絲 

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-6-14 04:18 PM 發表
其實我都係好開唔開心, 又離婚, 又差D破產, 我都係靠自我調節捱過去.

唔係嘛師兄, 我見你好正能量喎,
學綠腳址咁嗡去台灣揾個妹妹仔先囉,
可能會開心些

但記得俾錢

浩蕩離愁白日斜,吟鞭東指即天涯。
落紅不是無情物,化作春泥更護花。

但死始終唔可以解決問題, 儍之前, 請諗諗為你傷心的人

又多隻遊魂野鬼.

RIP

生命寶貴,何必呢

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-6-14 04:07 PM 發表
攪乜呀, 端午節先黎攪自殺??扮屈原呀??唔好咁啦你地!
屈原係投江自盡

算有公德心,不過預早通知個位置就更加冇麻煩同嚇親其他人

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-6-14 04:18 PM 發表

頂住,睇開啲,人活著就係勝利,疫情過後又可以開開心心去尋歡作樂。。。

PS#無論開心唔開心,我哋都可以笑7班仆街黃屍曱甴文宣狗。。。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]