• 瀏覽: 14,210
  • 回覆: 80
自殺行為絕不認同,但選擇依種死法,又好過在家了結生命很多

熱賣及精選
引用:
原帖由 極速前進 於 2021-6-14 03:56 PM 發表

今晨(14日)11時20分,警方接獲行山人士報案,指於東涌順東路與達東路交界一山坡,發現一名男子在一棵樹上以尼龍繩上吊。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210614/photo/bkn-20210614130957559-0614_00822_001_01b.jpg?20210614145855

呢排咁多人....被殺,自殺,
下個月就人人有份攞... ...
樓主, 遠水不能救近火啊, 派 $5000 消費券要分兩期攞, 又唔係即時申請即有現金落袋 !Rip 🙏

引用:
原帖由 極速前進 於 2021-6-14 03:56 PM 發表

今晨(14日)11時20分,警方接獲行山人士報案,指於東涌順東路與達東路交界一山坡,發現一名男子在一棵樹上以尼龍繩上吊。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210614/photo/bkn-20210614130957559-0614_00822_001_01b.jpg?20210614145855

係可係有人吾想咁多人拎到5千,出手做野呀???

之前都有留意呢單新聞,佢屋企人話佢無行山習慣,唔識游水
原來最終係輕生左.....

條友死都不留點利益給家人。唔聲就去自殺。死前先安排好和拿左5千元再買重自殺保險費。才去自殺。

幾十歲人都唔識游水?
唔叮的話就應檢討下... 

方知卻原來,
不必盼蓬萊,
已是埋藏心內,
蓬萊就是愛.
引用:

你個簽名檔超攪笑

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-6-14 04:18 PM 發表

其實我都係好開唔開心, 又離婚, 又差D破產, 我都係靠自我調節捱過去.

每日最開心的事, 只係玩弄一下黃絲 
師兄, 搵D活動, 譬如參加工聯會d愛增值計劃, 學D手藝仲有錢收, 一頭半個月都有幾K嘢。 我都玩過幾科工科, 有D科目仲可以參加政府認可嘅考核資格。 開頭以為都係D比較年輕人去學多, 結果一半都係45歲以上, 一半30歲以上。 因為大家都有社會經驗所以上課非常和諧。 真心推薦。

引用:
原帖由 極速前進 於 14-6-2021 03:56 PM 發表

睇樣都好後生!?

抵撚死,一定又係比黃💩曱甴手足私了

好心政府就立例批准安樂死啦。

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-6-14 04:18 PM 發表

其實我都係好開唔開心, 又離婚, 又差D破產, 我都係靠自我調節捱過去.

每日最開心的事, 只係玩弄一下黃絲 
個個好似你識得諗就無咁人死啦。

手足執行家法,其他人唔多好事好唔好?

------------------------------
一支破筆 橫掃千軍
香港民主運動
總軍師

黃黑泛暴記教協
吸毒詐騙同性戀

保持社交距離 預防美國肺炎
------------------------------
何必呢!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-6-14 04:21 PM 發表

唔係嘛師兄, 我見你好正能量喎,
學綠腳址咁嗡去台灣揾個妹妹仔先囉,
可能會開心些

但記得俾錢
因為我對未來仲有期望, 我希望以後會過得好D .

現在山窮水盡, 無錢去玩, 只能打飛機.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]