• 瀏覽: 35,639
  • 回覆: 9
+6
美國自己既高官都話覺得無事,蘋果太關心國家了,請問可以報國安,等國安表揚表揚蘋果嗎?

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-6-14 03:52 PM 發表

蘋果只不過係翻譯CNN獨家報導。
都要報下國安既,值得表揚,國安會唔會做另一回事

引用:
原帖由 ingredient 於 2021-6-14 05:49 PM 發表

台山關老美咩事。台山爆左,老美開心都嚟唔切。你用下腦啦~
喔,係既係既,核事故不是全球問題嗎?嚴重既話應該都只會集中係出事地點唔會擴散,甘cnn走去報導,仲訪問老美情報部門高官,咪仲無腦?做人可以無知識,但唔可以無常識

引用:
原帖由 ingredient 於 2021-6-14 09:24 PM 發表

核事故有幾全球問題呀?
外國記更係乜都報家啦,唔通好似大陸記者咁乜都唔報咩!
台山呢單嘢香港知就好啦,點都好千其唔好傳返台山人知。🤫
美國高官都認為無問題,準敵對國都搵唔到位入,驚乜俾人知座核電廠安全到準敵人對認同

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-6-14 03:52 PM 發表

都講左唔好造謠架啦,現眼報拉,何必呢

引用:

都講左唔好造謠架啦,現眼報拉,何必呢

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-6-17 08:34 AM 發表

好少事唧,對美國運輸機降落台灣同埋G7嘅回應。
中國一直界線係宣布台獨就打,幾時獨?上次台灣大大聲話修憲結果屁都唔敢放,傻仔普大大聲話駐聯合國現任官員去台灣推動關係,架機起左咪一樣返轉頭,務實少少把,g7你連係老美因中共入聯拉左四個狗狗做g5然後加兩位變g7,實質係對抗聯合國都唔知?俄佬都加入過退左群,辣自己養既六隻狗都唔配合,美國幾折墮,九十年代邊會甘丫,呵

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-6-17 08:34 AM 發表

好少事唧,對美國運輸機降落台灣同埋G7嘅回應。
中國一直界線係宣布台獨就打,幾時獨?上次台灣大大聲話修憲結果屁都唔敢放,傻仔普大大聲話駐聯合國現任官員去台灣推動關係,架機起左咪一樣返轉頭,務實少少把,g7你連係老美因中共入聯拉左四個狗狗做g5然後加兩位變g7,實質係對抗聯合國都唔知?俄佬都加入過退左群,辣自己養既六隻狗都唔配合,美國幾折墮,九十年代邊會甘丫,呵

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-6-17 10:54 AM 發表

咁又係,胡錫進係老幾唧,一句戲言!
胡錫進?笑死,當年俾人雙規,俾解放軍報公開批評架馬,你原來甘在乎佢

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-6-17 11:01 AM 發表

明白哂,蓆已割!
每個地方總有同你一樣既傻人既,笑

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]