• 瀏覽: 24,515
  • 回覆: 126
  • 追帖: 2
+10
死亡率其高

啲較正回龜仲未爬出嚟啫

台灣唔係弱智嘅人,都唔會信。

大話精的數字,我如何能信。但那白痴正苦,我就唔知了。

引用:
原帖由 sng850 於 2021-6-14 02:20 PM 發表
台灣周一(14日)通報新增185宗新冠肺炎本土確診病例,連續兩日少於200宗,另有15人染疫亡。中央流行疫情指揮中心指揮官陳時中表示,疫情有往下的趨勢。

操控得怡,但除台灣人外誰會信!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210614/bkn-20210614140219306-0614_00952_001.html
台灣人都唔信,只有綠蛙會信
睇新聞留言.
https://tw.news.yahoo.com/124-萬日捐疫苗明全台開打-陳時中下午說明-021137271.html

呆灣 自欺欺人,檢測率低,死亡率高,日日 控數,然後校正。。尼d就係 民煮豉油 噶社會😂😂

引用:
原帖由 sng850 於 2021-6-14 02:20 PM 發表
台灣周一(14日)通報新增185宗新冠肺炎本土確診病例,連續兩日少於200宗,另有15人染疫亡。中央流行疫情指揮中心指揮官陳時中表示,疫情有往下的趨勢。

操控得怡,但除台灣人外誰會信!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210614/bkn-20210614140219306-0614_00952_001.html
可能有200宗校正回歸無公佈,陳時中話宜家唔再講校正回歸,意思可能係仍有校正回歸,只係唔再公佈🤣!  

嘩勁呀,果然台灣南波灣,下星期可以清零,7月前可以開放旅遊啦,港客快定機票去救台灣旅遊業啦!

報咁少

引用:
原帖由 天外有天slm 於 2021-6-14 04:37 PM 發表

台灣根本冇任何防疫措施,仲不斷阻撓民間輸入疫苗(因為要以台灣自製完全冇可能合格嘅疫苗大挖台灣人民錢),所以連蠢過豬嘅台灣人民都知台灣嘅真實疫情只會有升冇降
蔡英文一方面受美國主使研發平價疫苗出口,淡化中國現時輸出疫苗到全球的影響力;另一方面她及內閣成員入重台灣研製疫苗公司股票!

蔡英文政府乃妖魔之化身。

我信你個鬼!

驗來驗去都是那八百人,死了才可以補充,數字不降低才怪。

引用:
原帖由 foxhode 於 2021-6-14 04:54 PM 發表

先推翻菜政府,再回祖國懷抱打疫苗
正明呆灣仲有好多人未呆

Formosa[伏魔殺] 今次大L鑊,  做埋白老鼠之後, 仲死得人多,  一定過1,000---死得太快, 死得太年輕,  死得不明不白, , 又被YANKEE忽悠,  差總統內鬥至醒,  自吹自擂,   快D封城, 實行小區管治, 禁止出入…………….. 柴灣佬加油自救自求多福...

引用:
原帖由 sng850 於 2021-6-14 05:36 PM 發表

蔡英文一方面受美國主使研發平價疫苗出口,淡化中國現時輸出疫苗到全球的影響力;另一方面她及內閣成員入重台灣研製疫苗公司股票!

蔡英文政府乃妖魔之化身。
蔡英文根本一直呃台灣人民錢,完全唔理亦冇能力救台灣人民

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]