• 瀏覽: 10,106
  • 回覆: 126
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 sng850 於 2021-6-14 02:20 PM 發表

台灣周一(14日)通報新增185宗新冠肺炎本土確診病例,連續兩日少於200宗,另有15人染疫亡。中央流行疫情指揮中心指揮官陳時中表示,疫情有往下的趨勢。

操控得怡,但除台灣人外誰會信!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210614/bkn-20210614140219306-0614_00952_001.html
蔡英文/民進黨/陳時中下令越報越細數,越嚟越造假嚟隱瞞疫情

其實台灣市民不論藍綠,都完全唔信蔡英文/民進黨/陳時中呢啲擺明造假嘅報告,因為台灣市民個個見身邊越嚟越多親人、朋友、鄰居、同事全家染疫,仲染疫後兩三日內就死

我喺台灣嘅四十幾年前香港調景嶺中學同學講,而家好多台灣家境較窮嘅人,向親戚、朋友、同事、鄰居事懇求借錢,嚟全家去美國或大陸打疫苗

熱賣及精選
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-6-14 03:46 PM 發表

死後先驗到確診,計唔計??
都計,但死後甚少會檢驗疫症病毒🦠

在位求穩,  在野求亂 !
引用:
原帖由 天外有天slm 於 2021-6-14 03:48 PM 發表

蔡英文/民進黨/陳時中下令越報越細數,越嚟越造假嚟隱瞞疫情

其實台灣市民不論藍綠,都完全唔信蔡英文/民進黨/陳時中呢啲擺明造假嘅報告,因為台灣市民個個見身邊越嚟越多親人、朋友、鄰居、同事全家染疫,仲染疫後兩三日內就死

我喺台灣嘅四十幾年前香港調景嶺中學同學講,而家好多台灣家境較窮嘅人,向親戚、朋友、同、鄰居事懇求借錢,嚟全家去美國或大陸打疫苗
蔡英文真係害死台灣人!

啲數字控制得好好

引用:
原帖由 sng850 於 2021-6-14 03:46 PM 發表

呢啲前輩先堅料~

大家好,我是新手,請多多指教。
從一個應該熟悉論壇的人,到一個網上白痴,連自己都不知自己是誰了
我自問尊重別人那就好了
早於十多年前就有網友勉勵我「豈能盡如人意,但求無愧於心」
昔日的網友全部一個不留、不知所終,相信無法找回,就如逝去的都只能留在記憶當中
死得10幾件當然一等功勞

小於200宗?呵呵

這個世界老散何其多,你我就是其中的一個;
我喜愛證券市場,因它是我的遊樂場!
亂市做英雄,英雄造亂市;
好股有好報,輸極有個譜!
(感受生活,活在當下 ; 我要積極面對人生!)
數字可調可控,模範生果然勁

死亡日介於6月5日至6月13日

6月5號死嘅人到今日先至公布
可想言之仲有幾多人死咗但係未公布

引用:
原帖由 ballpro 於 2021-6-14 03:56 PM 發表

死得10幾件當然一等功勞
台灣死亡人數已經超過香港一倍!

死亡人數遜預期

引用:
原帖由 sng850 於 2021-6-14 02:20 PM 發表

台灣周一(14日)通報新增185宗新冠肺炎本土確診病例,連續兩日少於200宗,另有15人染疫亡。中央流行疫情指揮中心指揮官陳時中表示,疫情有往下的趨勢。

操控得怡,但除台灣人外誰會信!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210614/bkn-20210614140219306-0614_00952_001.html
有網友告知呆灣把檢測的CT 值減低,陳生個膽真係夠肥的🤔🤔

引用:
原帖由 wwchik1955 於 2021-6-14 02:47 PM 發表

假期少咗正常.
假期少咗(檢測),  正常!

全世界看好了,呆灣超前部署

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-6-14 03:46 PM 發表

死後先驗到確診,計唔計??
計,計入校正回龜,唔再公佈

魔鬼: 龍如無摺埋到,唔知就唔好亂講,龍如暫停營業咋,今日仲有人聽電話和講解

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]