• 瀏覽: 10,107
  • 回覆: 126
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 匯豐銀行 於 2021-6-14 02:51 PM 發表

兩個幾星期,唔駛點封都可以控制到病毒只系雙北裡面,南部中部零感染,全地球只有台灣可以做到......咁假
台灣抗疫咁成功,好快應該連囗罩都唔駛戴

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
熱賣及精選
死亡數好快到一千!

條數越做越靚

死亡數字還是差了一點點

一個走漏眼嘅華爾街人材

引用:
原帖由 夢醒一切成空 於 2021-6-14 02:39 PM 發表

兩日低過200,時辰中就話疫情有下降趨勢.......
小學生都睇到數字下降咗啦,洗鬼時辰中講咩。
問題係,民退黨執政嘅縣、市,仍然唔多做檢測。
端午節之後兩個星期,睇下會唔會又爆過再算啦。

是但啦,說話可以呃人,數字可以做假,但病毒唔會同你妥協,唔會受你擺佈,到時受苦只會係人民,就算依家呼風喚雨既政棍,到時都難逃一劫!

引用:
原帖由 sng850 於 2021-6-14 02:20 PM 發表

台灣周一(14日)通報新增185宗新冠肺炎本土確診病例,連續兩日少於200宗,另有15人染疫亡。中央流行疫情指揮中心指揮官陳時中表示,疫情有往下的趨勢。

操控得怡,但除台灣人外誰會信!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210614/bkn-20210614140219306-0614_00952_001.html
台灣人信吾信關人旦事

引用:
原帖由 malimasa 於 2021-6-14 03:10 PM 發表

隨隨便便就話下降受控,一陳搞到d呆蛙信晒放鬆左出街。中招之後怪誰?
Who care

冇得理, 台民都好似任得菜菜舞, 台民都唔珍惜自己, 冇救!

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-6-14 03:17 PM 發表

又死15人
此數目只是受檢測證實確診後死亡者,沒有檢測而死亡者不計算在內!😪

在位求穩,  在野求亂 !
明天反彈200樓上,就又嚴重了麼?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-6-14 03:43 PM 發表

冇得理, 台民都好似任得菜菜舞, 台民都唔珍惜自己, 冇救!
竟然唔准用大陸疫苗~
菜省長真係累人~

大家好,我是新手,請多多指教。
從一個應該熟悉論壇的人,到一個網上白痴,連自己都不知自己是誰了
我自問尊重別人那就好了
早於十多年前就有網友勉勵我「豈能盡如人意,但求無愧於心」
昔日的網友全部一個不留、不知所終,相信無法找回,就如逝去的都只能留在記憶當中
引用:
原帖由 sng850 於 2021-6-14 02:20 PM 發表

台灣周一(14日)通報新增185宗新冠肺炎本土確診病例,連續兩日少於200宗,另有15人染疫亡。中央流行疫情指揮中心指揮官陳時中表示,疫情有往下的趨勢。

操控得怡,但除台灣人外誰會信!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210614/bkn-20210614140219306-0614_00952_001.html
裝睡的人叫不醒,活在自己世界最幸福,綠蛙認為自己是防疫世界第一,宇宙唯一

引用:
原帖由 sng850 於 2021-6-14 03:44 PM 發表

此數目只是受檢測證實確診後死亡者,沒有檢測而死亡者不計算在內!😪
死後先驗到確診,計唔計??

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
引用:
原帖由 top11 於 2021-6-14 03:44 PM 發表

竟然唔准用大陸疫苗~
菜省長真係累人~

在位求穩,  在野求亂 !
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]