• 瀏覽: 62,275
  • 回覆: 300
+6
引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-6-14 10:13 AM 發表
印印真係恐怖過地獄
你係印度生活過? 有冇比人....?

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2021-6-14 10:17 AM 發表
如果中國結束一黨專政,好可能變另一個印度! 漢奸於心何忍。
你都識講"漢奸"啦。

印度有咩事唔會發生呀?

印度真係好恐怖

引用:
原帖由 gerson161 於 2021-6-14 11:29 AM 發表
又話四大文明古國,但人民素質同禽獸冇分別
雅利安白人入侵古國文明而完

要幾仆街先可做到咁殘暴去殺害一個少女

曱甴嚮往嘅國度。 

引用:
原帖由 33444433 於 2021-6-14 11:56 AM 發表

國內一樣大把崇洋公知,革命然未完成,清除內奸然需努
好在現今中國出外遊玩及讀書國民多左好多,對世界認知多左,現今上便D(高尚公知)自己以為係,支持度下降了什多,尤其疫情之後.

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-6-14 10:09 AM 發表
印度一名政黨領導人的16歲女兒遺體,日前被人發現吊掛在偏僻森林中的一棵樹上,一顆眼睛慘被挖出,驗屍結果顯示她生前還被遭性侵,死狀悽慘。 《今日印度》報導,印度賈哈拉坎德省(Jharkhand)警方,上周三(9日)在偏僻的拉里馬提森林(Lalimati)一棵樹上,發現一具被布吊...

https://tw.appledaily.com/resizer/LPDoPwUVB1adeg5j293zRXxOPFA=/770x433/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/CONJGCCOEZF2HF3CASPDXBWQVM.webp ...
所以女仔去印度, 係唔受保

難怪中共啲貪官要送仔女去美國讀書

引用:
原帖由 estateman 於 2021-6-14 11:51 AM 發表

毒果仲未執
港臺都未執,政府內港英舊人把持大量重要位置

尾腳和歐洲佬已差不多去失控地步,只要係佢有利益事什麼也可以,只要不利就無限量上綱上綫,要『吹死』你為止,所以佢地對三哥所作所為『粒水』

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-6-14 11:15 AM 發表

咁新中國幾時先可以開放互聯網
呢個問題等同問富豪屋企幾時先撤走保安打開中門,老美都開哂聲要壓制中國,唔上多2把鎖已經算好,仲開閘?

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-6-14 11:15 AM 發表

咁新中國幾時先可以開放互聯網
你好想中國開放互聯網畀西方操控你呢班漢奸走狗賣國賊搞分裂?

印度人命真係有高低優劣之分
年終咁多受害人查唔到不了了之
呀黨領導人個女就搵唔到兇手就要獨立調查

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]