• 瀏覽: 38,676
  • 回覆: 300
老強大國, 天天都有人老強算唔算侵犯人權

熱賣及精選
如果當年係國盲黨勝利, 中國一早被西方瓜分, 個個好似現今台灣咁,
做咗老美隻狗, 連佢哋契仔日本都繼續欺負我哋中國, 永遠都抬唔起頭
所以, 我哋真係要真心誠意多謝共產黨當年取勝, 先有今日強而不屈0既強大中國

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-6-14 11:22 AM 發表

可以上到fb、yt 之類等等
翻牆咪上到囉,明知顧問!
仲有!咁老尾幾時先開放返對華為嘅制裁先?

點解人權L唔講制裁

左眼被挖出都仲可以扮到自殺?

魔鬼: 龍如無摺埋到,唔知就唔好亂講,龍如暫停營業咋,今日仲有人聽電話和講解

毒果報的妓者精神病發?點解報導民主大國的醜事?

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-6-14 11:22 AM 發表

可以上到fb、yt 之類等等
佢地拒絕在中國內遵守中國法律,中國才禁止佢地在中國營業,
嚴格來說是佢地都想守中國法律,是美國政府阻止佢地在中國守中國法律

沙中蚌常怨路茫茫,常怨處身灰暗地方,
而四周好陽光,它閉起眼來看,常合上難怪不見光。
引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-6-14 11:26 AM 發表

你係真豬定扮豬,中國從來無抗拒這些公司進入,只係佢地唔肯守中國的法規而退出🤔🤔
唔係我唔知,只係你選擇性接受
一個真係肯開放自由市場國家唔會搞咁多小動作
只有處處計算同想完全控制人先會搞呢 d 野
等於今日你係香港仲可以上到fb、yt
如果聽日開始香港跟足大陸一樣咁
到時唔知你會有乜感受

又是毒果老作新聞😁😁😁😁

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2021-6-14 11:29 AM 發表

5G包括安裝發射器、接收器、侍服器等設備,不只速度。

一樣是互聯網工具。
你未答我問題

因為印印係米國嘅契弟國

引用:
原帖由 simonng012879 於 2021-6-14 11:27 AM 發表

即係話中國人質數唔撚得囉,好似金剛cool咁樣控制你班仆街先唔會亂
這是事實,以中國人民族品性及歷史多次印證,無強權下就好易各據山頭稱王稱霸,分裂不休,目前是不適合行民主制。

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-6-14 11:34 AM 發表

你未答我問題
答左,你唔明?

R.I.P.

呢尐新聞都攞出黎抽水

祝願抽水者!

他朝君體也相同

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]