• 瀏覽: 62,349
  • 回覆: 300
+6
引用:
原帖由 kingking99 於 2021-6-14 11:52 AM 發表

全世界主權國家都要求國內用戶資料儲存在本國內,有幾難,大部份互聯網商都做到,這幾間最初都同意這樣做,只是美國突然出手,要這幾家公司將中國用戶的資料存放在美國的伺服器上,是誰的問題?是中國不開放還是美國不開放?
中國唔比不遵守中國法律,不案國際慣例行事的公司在中國營業又有錯?
Well said👍👍

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2021-6-14 10:17 AM 發表
如果中國結束一黨專政,好可能變另一個印度! 漢奸於心何忍。
放心,佢地會當睇唔到,假爆眼嘅爆眼鷄單野,D手遮過眼嘅傻仔,明星有冇認過自己on9比人呃?但真係燒人,殺清潔呀伯就呀出聲,黃人真係好賤好蠢😣

呢個真係百分百民煮大角

毒果竟然公開民煮國家的秘密

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2021-6-14 11:36 AM 發表

這是事實,以中國人民族品性及歷史多次印證,無強權下就好易各據山頭稱王稱霸,分裂不休,目前是不適合行民主制。
其實美國都係,只不過係在不斷宣揚之下令人民感覺處處有外敵,而中國則真正存在外敵,地球人根本還未有一定程度的分析力,去談自由民主

引用:
原帖由 kingking99 於 2021-6-14 11:52 AM 發表

全世界主權國家都要求國內用戶資料儲存在本國內,有幾難,大部份互聯網商都做到,這幾間最初都同意這樣做,只是美國突然出手,要這幾家公司將中國用戶的資料存放在美國的伺服器上,是誰的問題?是中國不開放還是美國不開放?
中國唔比不遵守中國法律,不案國際慣例行事的公司在中國營業又有錯?
但係黃屍仲用乜撚made in china嘅iphone仲唔怕人地喺貴州有雲端伺服器添

強迫性交
強迫被殺

西方國家快制裁印度

印度可以立法,加切刑、切左條9同春袋、

天竺鬼國每秒都有女人比人老強

毒果link, 吊

毒果post 例牌唔入

有民煮鼓油又點會有人犯罪

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2021-6-14 11:15 AM 發表

X100

如果國共內戰係國民黨贏,相信現在中國只能做歐美各國桌上的一頓美味晚餐。。。
巴基斯坦,北越,北韓一定死久硬,蒙古,新彊,西藏獨立,香港可能收唔返,但釣魚台可能會歸比中國。

自作自受?
印度男人大過天
容許強姦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]