• 瀏覽: 9,623
  • 回覆: 63
習慣……on9就好!🤣🤣🤣只有黃屍曱甴先有咁87!🤣🤣🤣

引用:
原帖由 green2016 於 2021-6-14 09:15 AM 發表
曱甴唔係扮,絕對係 on 9 兼白痴,抵 L 死 😀
呢d洗腦文宣
是比甲甴睇的

習慣就好,
學生抽黃走返來香港就正仆街.

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2021-6-14 09:23 AM 發表

呢d洗腦文宣
是比甲甴睇的
曱甴真係會信, 寫到幾能奇怪都會信, 真係無腦架.  

曱甴住慣污糟惡劣地方,去到邊都話好㗎啦

引用:
原帖由 元朗雞地前住戶4 於 2021-6-14 08:36 AM 發表
移民外地需要接受當地的優點與缺點,即使是地理、氣候、文化皆相對接近香港的台灣,也會遇上人生路不熟和天災頻仍的困擾。惟當喜...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20210613/photo/bkn-20210613182417244-0613_00842_001_01b.jpg?20210614001746

冇水、冇電、冇疫苗,水浸、地震、旱災,“所有嘢 ...
真搞笑,若果呢D情況喺香港發生佢哋仲唔屌政府,點解呢D咁幼稚嘅心態會值得吹捧

取消咗香港身份證先講啦

引用:
原帖由 元朗雞地前住戶4 於 2021-6-14 08:36 AM 發表
移民外地需要接受當地的優點與缺點,即使是地理、氣候、文化皆相對接近香港的台灣,也會遇上人生路不熟和天災頻仍的困擾。惟當喜...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20210613/photo/bkn-20210613182417244-0613_00842_001_01b.jpg?20210614001746

放棄褔地,習慣鬼地方

黃粉心病重

最重要係以後都唔好返來中國香港

原來係嫁去台灣。  d人咪好鐘意笑內地人為咗張身份証嫁黎香港嘅, 咁佢都應該係為咗張台証嫁去台灣喇。

習慣就好😆咁拿樣衰咪拎出黎講。

引用:
原帖由 Island-Man 於 2021-6-14 09:09 AM 發表
"習慣就好" 
停電制水無疫苗點習慣呀? 咁不如移民去印度,去恒河沖涼之後撘巴士被印度人強 X,被印度人強 X 得多,習慣咗就無事,咁得意嘅

引用:
原帖由 吳儼晉 於 2021-6-14 08:43 AM 發表
呢啲曱甴值得讚, 總好過香港賴死唔願走垃圾曱甴
冇錯。曱甴一係死一係走。

引用:

曱甴點解又吾申請放棄香港身分?

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2021-6-14 09:23 AM 發表

呢d洗腦文宣
是比甲甴睇的
希望吸引到更多曱甴走

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]