• 瀏覽: 27,326
  • 回覆: 380
  • 追帖: 1
莫理森你自己慢慢坐, 中國還未打算同你傾

熱賣及精選
引用:
原帖由 s-chris 於 2021-6-14 11:37 AM 發表

人權問題唔係內政
有國際條約規範
由美國規範?由美國制定規則?
美國拒絕聯合國調查美國人權問題,還要制裁所有提出調查美國人權的聯合國官員和其他國家官員,由邊個去規範和監管?

無恥白皮豬🐷有病仲吾食藥

引用:
原帖由 eos888 於 2021-6-14 11:44 AM 發表

咁大個人自己諗啦
8仔同我講野今日學到幾多野先

引用:
原帖由 kingking99 於 2021-6-14 11:43 AM 發表

由美國規範?由美國制定規則?
美國拒絕聯合國調查美國人權問題,還要制裁所有提出調查美國人權的聯合國官員和其他國家官員,由邊個去規範和監管?
中國每年都有出美國人權報告啦?
咁中國係咪一樣犯賤?

小完中國吾駛道歉賠罪,就想人地理返你
澳家下先知一直來中國都系條大水魚,高價要你地D貨,家下冇左只能賤價賣,但都好難賣出
就算和談左,你地D價還可以變回以前咁嗎

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-6-14 07:42 AM 發表

中國太高調
變咗唔係咁易搵下台階
依家向澳洲讓步會太無面太失威
笑撚到我肚痛,真係抵鳩中國死,不過佢都唔會搵到下台階架啦,惟有同袋鼠撚一路咁玩落去啦,哈哈哈。

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-6-14 11:37 AM 發表

人權問題唔係內政
有國際條約規範
美國 BLM 黑人人權事件有冇規範?美國亞裔被針對,歧視,暴力侵害,有冇國際規範? 入侵伊拉克,利比亞,敍利亞,阿富汗........, 殺死無平民,其中好多係婦孺,破壞人國家,做成家破人亡,本來生活富足,百幾萬人變成難民,國際條約點樣規範?以色列屠殺巴勒斯坦人,有冇國際規範?澳洲士兵用阿富汗平民做活靶,有冇國際規範?唔通呢啲係內政?

引用:
原帖由 sleepyowls 於 2021-6-14 09:21 AM 發表

飛條線去金仔
金仔都唔睬佢

成日撩交打咁點傾, 埋枱聽你訓示?

引用:
原帖由 shearerfung 於 2021-6-14 07:45 AM 發表

又話澳洲無咗大陸市場,無影響,出口仲勁咗!點解脆低同中國談話,好混亂!
大家可能誤會咗...

莫里森嘅意思係佢而家坐埋枱邊,比個機會你中國向佢斟茶認錯咋。

佢呢幾句目的可能係講比佢嘅選民聽

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-6-14 07:42 AM 發表

中國太高調
變咗唔係咁易搵下台階
依家向澳洲讓步會太無面太失威
而家係澳洲佬要搭個下台階俾中國,要搭到中國滿意為止。中國對住袋鼠無需要自己找下台階

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]