• 瀏覽: 25,702
  • 回覆: 380
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 金鴻峰 於 2021-6-14 08:56 AM 發表

你話傾就傾呀!一係用華為5G先講
再將許智瘋交返出嚟

熱賣及精選
引用:
原帖由 s-chris 於 2021-6-14 07:42 AM 發表

中國太高調
變咗唔係咁易搵下台階
依家向澳洲讓步會太無面太失威
你岩㗎,所以澳洲而家咪係咁砌高個台階等中國落來同佢傾囉

五眼邪盟成員奈唔奈出來插人一刀,毫無誠意

慎思守法 遠離暴行
萬般帶不走 唯有業隨身
引用:
原帖由 eos888 於 2021-6-14 07:27 AM 發表

在中國與澳洲關係緊張之際,澳洲總理莫里森(Scott Morrison)6月12日稱,已準備好和中國「圍桌而坐」。彭博社6月12日稱,莫里森6月12日在七國集團

(G7)領導人峰會的新聞發布會上提到,澳洲正希望「重啟與北京的對話」。

莫里森表示,「我們當然希望對話能夠重新開始並繼續進行」,強調澳洲「隨時準備坐下來並就我們之間的夥伴關係如何發揮作用展開討論」。

白皮豬無恥可以去到幾盡呢 ...
你一時「小」中國,一時話傾,點同你玩呀!

重你老母

引用:
原帖由 eos888 於 2021-6-14 07:27 AM 發表

在中國與澳洲關係緊張之際,澳洲總理莫里森(Scott Morrison)6月12日稱,已準備好和中國「圍桌而坐」。彭博社6月12日稱,莫里森6月12日在七國集團

(G7)領導人峰會的新聞發布會上提到,澳洲正希望「重啟與北京的對話」。

莫里森表示,「我們當然希望對話能夠重新開始並繼續進行」,強調澳洲「隨時準備坐下來並就我們之間的夥伴關係如何發揮作用展開討論」。

白皮豬無恥可 ...
死白痴澳洲狗一時一樣,又唔記得食藥?
你話想傾就同你傾呀,你係乜水?

引用:
原帖由 sng850 於 2021-6-14 07:38 AM 發表

可能G7要澳州將龍蝦紅酒大大降價才考慮入貨!
支持龍蝦$100隻三斤重,紅酒$10枝一公升,頂死美國貨。

引用:
原帖由 sng850 於 2021-6-14 07:38 AM 發表

可能G7要澳州將龍蝦紅酒大大降價才考慮入貨!
開完豬柒國既會,發覺班柒國都冇諗住買!唯有厚面皮咁講囉!白皮豬面皮邊值錢啫!都係錢緊要啲

中國已凍結所有對話渠道。知你有豐富資源,一時三刻唔會死,至多冇新錢入袋,靠儲蓄和賣鉄礦石,應可維持一段時間。若這環境還大花擴軍軍費,想死快D自有貴國選民有意見。換了人再說吧,反正現在先要買美貨去兌現協議承諾。

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-6-14 07:42 AM 發表

中國太高調
變咗唔係咁易搵下台階
依家向澳洲讓步會太無面太失威
點解會講到中國錯晒。唔諗下澳洲先做過乜,睜著眼講大話。

引用:
原帖由 我是中國香港人 於 2021-6-14 08:06 AM 發表

你有無想過中國讓步的理由?

無理由即廢話
有,莫里森話願意投共,做G7內鬼

講得出噉嘅話,等同已跪下來談。

http://hk.myblog.yahoo.com/peterwong827
傾你魯母

玩完G7,知道冇人幫到佢

引用:

白皮豬無恥可 ...
講笑, 咩都冇做, 冇啲誠意就想重啟對話

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]