• 瀏覽: 25,683
  • 回覆: 380
  • 追帖: 1
等你莫里森落選咪再傾囉。

熱賣及精選
鳩柒同你對話,無能袋鼠佬,返鄉下捉老鼠好過啦你。

[url=http://]http://[/url]
條友食返藥了

引用:
原帖由 我是中國香港人 於 2021-6-14 08:06 AM 發表

你有無想過中國讓步的理由?

無理由即廢話
中國人係原罪
你仲用正常辯論心態同反中傻閪講野真係唔小你都唔得

澳軍出兵未

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-6-14 07:42 AM 發表

中國太高調
變咗唔係咁易搵下台階
依家向澳洲讓步會太無面太失威
食矇你咩,中國如此大國,使5使對住個爛鬼澳洲揾下台階。。你呢種垃圾講出黎嘅野比你放嘅屁重廢

澳洲跪低了, 但阿爺唔收貨。
莫理森要認錯和進貢才會讓阿爺重新接納澳洲, 否則澳洲會死的很難看。
澳洲唯一可以賺到大陸錢的鐵礦石很快就會有替代國出現, 屆時為時已晚。

引用:
原帖由 isaacmadtk 於 2021-6-14 08:33 AM 發表

條友食返藥了
佢食返藥都係傻。。傻得黎重好無恥。。

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-6-14 07:42 AM 發表

中國太高調
變咗唔係咁易搵下台階
依家向澳洲讓步會太無面太失威
所以澳洲小弟自己先跪低,無謂令大哥中國失威🤣🤣

去完豬7發現無人理 9 佢呢個小國,無生意做,唯有扮契弟啦。

引用:
原帖由 eos888 於 2021-6-14 07:27 AM 發表

在中國與澳洲關係緊張之際,澳洲總理莫里森(Scott Morrison)6月12日稱,已準備好和中國「圍桌而坐」。彭博社6月12日稱,莫里森6月12日在七國集團

(G7)領導人峰會的新聞發布會上提到,澳洲正希望「重啟與北京的對話」。

莫里森表示,「我們當然希望對話能夠重新開始並繼續進行」,強調澳洲「隨時準備坐下來並就我們之間的夥伴關係如何發揮作用展開討論」。

白皮豬無恥可 ...
你落台後或者同繼任者談,看看他誠意吧~ 
你快去睇精神病醫生啦~

引用:
原帖由 sylm01 於 2021-6-14 08:02 AM 發表

大陸唔知聽咗電話未?
大陸對付袋鼠國的辦法是 "已閱不回"。

引用:
原帖由 eos888 於 2021-6-14 07:27 AM 發表

在中國與澳洲關係緊張之際,澳洲總理莫里森(Scott Morrison)6月12日稱,已準備好和中國「圍桌而坐」。彭博社6月12日稱,莫里森6月12日在七國集團

(G7)領導人峰會的新聞發布會上提到,澳洲正希望「重啟與北京的對話」。

莫里森表示,「我們當然希望對話能夠重新開始並繼續進行」,強調澳洲「隨時準備坐下來並就我們之間的夥伴關係如何發揮作用展開討論」。

白皮豬無恥可 ...
傾條毛咩,睇吓邊個幫你買埋d死貨仲好啦,入口貨對中國嚟講大把其他選擇,對澳洲出口嚟講中國係唯一選擇,等跪。

同啲香港黃屍一L樣,都唔知個醜字點寫

廢話不説

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]