• 瀏覽: 25,685
  • 回覆: 380
  • 追帖: 1
袋鼠啲契哥諗住食埋契弟嗰份啦

支持香港警察嚴正執法

祖國國運昌隆
熱賣及精選
中國寧願同美國對話,都無興趣同你隻無聲狗對話。

身在漢奸之城,心感疲累。
談乜L, 出兵啦,派一小隊袋鼠軍,長驅直進操入中南海,接管大6政拳

杜鵑鳥
它將自己的蛋產在別的鳥的巢,推卸養育責任
更可怕的是寄生杜鵑鳥有種與生俱來的本能
一出生就會把其它的鳥蛋和幼雛推出鳥巢
自己獨享資源,扼殺原生幼雛的生存權利
自私的典範
引用:
原帖由 eos888 於 2021-6-14 07:27 AM 發表

在中國與澳洲關係緊張之際,澳洲總理莫里森(Scott Morrison)6月12日稱,已準備好和中國「圍桌而坐」。彭博社6月12日稱,莫里森6月12日在七國集團

(G7)領導人峰會的新聞發布會上提到,澳洲正希望「重啟與北京的對話」。

莫里森表示,「我們當然希望對話能夠重新開始並繼續進行」,強調澳洲「隨時準備坐下來並就我們之間的夥伴關係如何發揮作用展開討論」。

白皮豬無恥可以去到幾盡呢 ...
又話圍剿中國,開完會一個二個轉晒口風

唔係開戰準備咩

澳洲準備好礦石戰,一千尾鈔一兩,迫大6跪低

杜鵑鳥
它將自己的蛋產在別的鳥的巢,推卸養育責任
更可怕的是寄生杜鵑鳥有種與生俱來的本能
一出生就會把其它的鳥蛋和幼雛推出鳥巢
自己獨享資源,扼殺原生幼雛的生存權利
自私的典範
莫理...森

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-6-14 07:42 AM 發表

中國太高調
變咗唔係咁易搵下台階
依家向澳洲讓步會太無面太失威
所有白皮豬都係你老竇

引用:
原帖由 eos888 於 2021-6-14 07:27 AM 發表

在中國與澳洲關係緊張之際,澳洲總理莫里森(Scott Morrison)6月12日稱,已準備好和中國「圍桌而坐」。彭博社6月12日稱,莫里森6月12日在七國集團

(G7)領導人峰會的新聞發布會上提到,澳洲正希望「重啟與北京的對話」。

莫里森表示,「我們當然希望對話能夠重新開始並繼續進行」,強調澳洲「隨時準備坐下來並就我們之間的夥伴關係如何發揮作用展開討論」。

白皮豬無恥可以去到幾盡呢 ...
可能俾李總理點醒咗,傻下傻下唸住食回頭草,不過阿爺睇住佢嚟食就真

西方國家係要咬住香港和新彊問題唔放,習總話電話都費事聽

引用:
原帖由 siuyuenchi 於 2021-6-14 08:15 AM 發表

又話圍剿中國,開完會一個二個轉晒口風
契弟一個二個冇雷氣

五眼那四眼一定不會聊

歐洲還可以

去完豬柒知冇人理條智障,唯有自己跪低

引用:
原帖由 kenny1032 於 2021-6-14 08:26 AM 發表

西方國家係要咬住香港和新彊問題唔放,習總話電話都費事聽
白皮國個個都知老作老屈,唸住夾埋搲著數,鬼不要臉,天下無敵

反口覆舌。
吔屎啦,土著森。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]