• 瀏覽: 79,550
  • 回覆: 1,290
  • 追帖: 1
+42
引用:
原帖由 Roberts 於 2021-9-26 08:48 AM 發表

係呀,哩條仆街冚家剷當時仲扮俾犯民圍到佢頭暈唔舒服添,其實唔止犯民係地產打手,建制內一樣潛藏大量地產打手,一到關鍵時刻哩班冚家剷就會搞啲甩碌野出黎搞到啲識案通過唔到,仲賤撚過犯民果啲真小人,所以咁多年黎就算建制係佔多數既時候,佢地都係有辦法搞到開唔到會,議案通過唔到等等!
依家冇咗犯民做掩護

潛藏係建制入面既鬼更加無所遁形

地產商出手了,阿爺睇路哪。

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-6-14 06:21 AM 發表
同意 佢講事實
所以我覺得咁多個特首
最好係曾特首
無咁多麻煩野
曾特首,即係貪曾?

引用:
原帖由 jackyfree2 於 2021-6-14 06:57 AM 發表

林鄭真係…好好彩!

推收例反而益咗香港,等港台幫手向全世界展示咗"暴徒亂港暴行"!

等中央可以…名正言順,在港推"國安法"變成理所當然,全港市民都極為接受!

立法會及區議會議員全被拘捕,走嘅走拉嘅拉,冇一個可以再次"入閘";暴徒個個都被判要坐監;收公帑糧嘅全部要宣誓否則即炒;港台又年年空降台長及政助,個個高層即時跳船提早退休,連黑珍珠都冇得留低。

林鄭真係食也食著豆,無 ...

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-6-14 06:36 AM 發表
我印象曾特首任期
無引發過大型上街事件
只是出現過一般正常遊行
個幾年市民最快樂
就係佢乜都唔做,樓價咪升到痴左

石生應該係地主會的內應吧

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-6-14 06:05 AM 發表
【明報專訊】特首選舉明年3月舉行,兩任特首林鄭月娥、梁振英近日多次隔空喊話。立法會最資深議員、經民聯石禮謙接受訪時點評歷任特首的房屋政策,形容林太「有野心」,施政重點助人置業,但批評「明日大嶼是『假大空』」;梁振英有心覓地建屋,但缺乏公務員支持,而他任內「玩政治」,引發激進政治的冒起。石禮謙表示誰是下任特首都「無所謂」,「政治已經沒空間去玩」,預料下任特首將銳意發展經濟民生。

黃瓜佬出手了. ...
佢今日會唔會再講一次?

石祇不過係地產打手

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-6-14 06:21 AM 發表
同意 佢講事實
所以我覺得咁多個特首
最好係曾特首
無咁多麻煩野
又提喱個餘孽狗賊
你手頭上有好多層樓
因為狗曾你發左達呢

引用:
原帖由 ifung5 於 2021-9-26 09:17 AM 發表
依舊石死都要死出嚟噏嘅啦,受人錢財,同老屍一樣,不過證明地產仲未跪
地產佬冇咁易跪,喺香港佢哋不嬲惡慣。 但係佢地可能唔記得共產黨係靠鬥地主起家,地產佬同共產黨鬥真係買板唔知掟。

引用:
同意 佢講事實
所以我覺得咁多個特首
最好係曾特首
無咁多麻煩野
老曾時代最好景

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2021-9-26 10:26 PM 發表

地產佬冇咁易跪,喺香港佢哋不嬲惡慣。 但係佢地可能唔記得共產黨係靠鬥地主起家,地產佬同共產黨鬥真係買板唔知掟。
明顯2019黑暴係裡應外合

引用:
原帖由 maygii 於 2021-9-27 01:00 AM 發表

明顯2019黑暴係裡應外合
李甲甴王是金主之一

士兵論 石生,現在毫不掩飾,然而,怎樣都是獻世派一員,阿爺無佢乎。

引用:
原帖由 kitty2000 於 2021-9-27 01:05 AM 發表

李甲甴王是金主之一
佢係老江年代如虎添翼

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]