• 瀏覽: 26,233
  • 回覆: 20
+21
今日(14日)是一年一度的「世界捐血者日」,此主題日是由世界衞生組織等國際機構發起,目的是鼓勵人們無償捐血,拯救生命。香

黃十字會叫2幻+1黃畜捐黃血,未坐監手足快D去支持,其實黃十字可以申請去監倉揾班眾囚手足捐,召請埋天使肥G抽血,益下手足嘛,話晒手足咁撐,特登拮D捐血警察

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210614/bkn-20210614003031316-0614_00822_001.html

附件

Screenshot_20210614-005907.jpg(114.55 KB)

Screenshot_20210614-005922.jpg(156.89 KB)

黃畜十字會,又一外國勢力,國安局明啦

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 14-6-2021 01:09 AM 發表

吹咩擺到明。
冇計,落狗手足面,話手足冇血性冇血捐,血荒,攪到D黃畜報應落個B到,冇血用

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 14-6-2021 01:10 AM 發表
重要特登帶黃口罩挑釁?有性格!
擺明啦,黃畜七字會

引用:
原帖由 TOMMY616 於 14-6-2021 01:10 AM 發表
請人們踴躍捐血
叫眾囚黃畜捐黃血,只供黃畜用

引用:
原帖由 cmm2010 於 14-6-2021 01:14 AM 發表
黃十字會咎由自取,文宣求救都要戴住個黃口罩………dllm!叫黃店,較協,大栗屍公會,會計屍會,毛妓葵涌等每三個員全體捐血!費時不是手足捐血時被誣辱亂篤針!
香港人咪用黃血,會中黃毒,本身會排斥

引用:
原帖由 a94922905 於 14-6-2021 01:15 AM 發表
自私藍屍叫佢地捐血都幾難,
道不同,藍血黃血只有排斥

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 14-6-2021 01:23 AM 發表

搞咗咁大鑊,上到國際層面及國家主權問題,比起來這種玩野算得什麼?明玩。
小學雞會

引用:
原帖由 瑪卡 於 14-6-2021 01:35 AM 發表
鴻十字會依家負評嚴重🤔🤔
你太斯文

引用:
原帖由 fifa20 於 14-6-2021 01:40 AM 發表
黃畜真係洗腦到連自己做緊咩都未知
重敢叫香港人去捐血?
黃畜一直活在自我夢中

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 14-6-2021 01:59 AM 發表

手足唔撐黃十字會啦咩?
其實好多眾囚中,點出黎撐

引用:
原帖由 singsings 於 14-6-2021 02:01 AM 發表

有你嗰200萬黃屍就夠啦,點解做出嚟求救呢!?
2幻+1應該有

引用:
原帖由 TWSK73 於 14-6-2021 01:45 AM 發表

但係黃人多基佬和濫交天使
又黃又雜又毒

相中黃畜仲好狗開心,恭喜恭喜,享受下苦,不知苦為苦,不知錯為什麽!

引用:
原帖由 遊劍江湖 於 14-6-2021 02:06 AM 發表
叫曱甴啲良心捐囉
曱甴隨左對錢和天使肥G有心,邊有良知架!只有糧支

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]