• 瀏覽: 86,687
  • 回覆: 666
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-6-14 12:29 AM 發表

個小巴司機俾佢害死,佢良心過意得去嗎?
怨念寃魂會跟佢一世。

熱賣及精選
女師機渣車都夠死, 仲帶人賣車⋯買家肯定有童年陰影了⋯🥺

引用:
原帖由 tommwins 於 2021-6-14 12:39 AM 發表

個買家都慘 想買車搞成咁樣 大吉利士

個老公又慘 當初女人買車而家賣車係邊個主意 為咩事賣車 點解試車唔係老公而係老婆 如果要嘈交真係有得嘈
個女人監就一定要坐 睇下坐幾耐點打官司 做老公見到咁都心痛
唔通老公冇牌 ,或者畀人停牌?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 kw_lam 於 2021-6-14 12:05 AM 發表

前面先衝燈黑車呢?
呢個唔係重點

不過咪又係5分600蚊,完全無阻嚇力

香討真係好多文盲, 一篇咁短嘅新聞報導都理解唔到

引用:
原帖由 nccy2000 於 2021-6-14 12:10 AM 發表

印象中有單醉酒駕駛撞死人,都係判好輕,根本冇阻嚇力🤬🤬🤬
醉酒駕駛根本應該算誤殺

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-6-13 11:51 PM 發表

香港揸車撞死人判好輕唧
唔駛坐。 因為去了台灣或英國

引用:
原帖由 2006Win-Cat 於 2021-6-13 11:43 PM 發表

沙田大涌橋路今午(13日)發生1死7傷的嚴重交通意外,小巴司機被夾在車身及路面之間慘死。涉事私家車女司機事後報稱心口不適送院,經治理後已出院

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210613/480869242019778560238961.jpeg/agNDlSftdaYRqIQspYTFgcDH3i-AVfkud7mKlXe5ipU

沙田大涌 ...
幾後生,應該係曱甴嚟

我見好多人坐van仔唔攬安全帶,一有事一定飛出去,車身又咁輕

引用:
原帖由 2006Win-Cat 於 2021-6-13 11:43 PM 發表

沙田大涌橋路今午(13日)發生1死7傷的嚴重交通意外,小巴司機被夾在車身及路面之間慘死。涉事私家車女司機事後報稱心口不適送院,經治理後已出院

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210613/480869242019778560238961.jpeg/agNDlSftdaYRqIQspYTFgcDH3i-AVfkud7mKlXe5ipU

沙田大涌 ...
衝燈出事,睇新聞講關, 孭仔燈

唔係歧視,但好多女人揸車係好恐怖,最常見係先cut線後打燈

引用:
原帖由 2006Win-Cat 於 2021-6-14 12:30 AM 發表

而家就係即場示範架車在交通意外碰撞下如何保護到車裏面嘅人
不如話即場示範架車在交通意外碰撞下如何若無其事走人。

比她合格既師傅都有責任!燈都唔識睇,就衝出去。而家害死人,仲話甩P放賣私家車。買家心諗,自己揸都無咁驚,坐女人先最驚。

引用:
原帖由 RogerVsPete 於 2021-6-14 12:53 AM 發表

幾後生,應該係曱甴嚟
趕住賣車LOTR移民大英?!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]