• 瀏覽: 151,671
  • 回覆: 666
  • 追帖: 3
+15
引用:
原帖由 2006Win-Cat 於 2021-6-13 11:43 PM 發表
沙田大涌橋路今午(13日)發生1死7傷的嚴重交通意外,小巴司機被夾在車身及路面之間慘死。涉事私家車女司機事後報稱心口不適送院,經治理後已出院

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210613/480869242019778560238961.jpeg/agNDlSftdaYRqIQspYTFgcDH3i-AVfkud7mKlXe5ipU

沙田大涌 ...
未寫完, 孭仔燈有轉左綠箭咀,佢條線係直去,應該唔係睇錯燈。

係咪改錯名? 成日有車衝燈引起意外死亡,
大衝橋路……

南無阿彌陀佛

引用:
原帖由 Vin.Diesel 於 2021-6-13 11:53 PM 發表
可能在車上買家有問題猛問女司機,女司機答問題又要介紹架車點好,顧唔到路面情況??? 唉
車主老公都在場,何況唔需要急住答

用人哋條命去證明歐啲好安全

老公可以去玩幾年、小巴司機真慘!

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2021-6-13 11:57 PM 發表
白車女司機撞到小巴反咗就咁行咗去,呢d態度要加監啦!
落車3個人都冇去睇下快啲幫手救人

引用:
原帖由 kw_lam 於 2021-6-14 12:05 AM 發表
前面先衝燈黑車呢?
黑車罰450扣5分
佢真係死好命

又大涌橋路。。女C機。。剛甩p。。Sunday真係好L驚

引用:
原帖由 kwood 於 2021-6-14 12:07 AM 發表
黃媒:女司機曾接種疫苗
戇 L 鳩!!!

唔知係咪黃C狗 賣車移民?

引用:
原帖由 2006Win-Cat 於 2021-6-13 11:43 PM 發表
沙田大涌橋路今午(13日)發生1死7傷的嚴重交通意外,小巴司機被夾在車身及路面之間慘死。涉事私家車女司機事後報稱心口不適送院,經治理後已出院

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210613/480869242019778560238961.jpeg/agNDlSftdaYRqIQspYTFgcDH3i-AVfkud7mKlXe5ipU

沙田大涌 ...
呢個死八婆會唔會內疚呢 ?! 如果真係有鬼魂我希望司機會搵吓佢 !

引用:
原帖由 yauyusee 於 2021-6-14 01:04 AM 發表
唔知係咪黃C狗 賣車移民?
天使賣車,點知撞車

引用:
原帖由 Vin.Diesel 於 2021-6-13 11:51 PM 發表
3至5年!
多高年半當你贏啦

政府應該大幅加私家車牌費,減少路面車輛就自然少好多意外

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]