• 瀏覽: 82,286
  • 回覆: 666
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 kwood 於 2021-6-14 12:07 AM 發表

黃媒:女司機曾接種疫苗
黑媒:小巴司機亦是

熱賣及精選
香港人真係太斯文,可能係怕事,真係想打白色車嗰個司機一鑊,佢完全冇理過小巴入面嘅情況,企埋一邊打電話,真係有個人落車吊下佢都好呀.

引用:
原帖由 生果金 於 2021-6-14 12:27 AM 發表

白車女司機入硬,呢樣無懸念。

但係小巴司機會拋到夾在車身和路面中間,
有機會係無扣安全帶或者不當使用安全帶,例如搵個夾頂住等條帶收唔實,見過好多職業司機係咁。

如果真係咁,抝賠償時白車女司機就有機會唔使負全責。要負幾多百分比嘅責任真係要睇佢請到個乜嘢律師同埋個官點判。
係, 安全帶是關鍵

引用:
原帖由 萬家喜歡了獅子 於 2021-6-14 12:21 AM 發表

小巴:螳臂檔車,audi:以輪擊石
大家無諗過咁既畫面,不過我認為小既車身中間位太輕同偏高好容易翻車
AUD1成為小巴殺手

引用:
原帖由 一風堂 於 2021-6-14 12:31 AM 發表

就係試撞擊力比個買家親身感受下,無花無假堅撞,合格,試完要買㗎
試完,去買同一款Audi, 揾另一賣家

引用:
原帖由 2006Win-Cat 於 2021-6-14 12:34 AM 發表

yes

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2021-6-14 12:26 AM 發表

黑車衝燈, 白車個盲毛又跟住衝, 害死人呀, 黑車好自首
x2 好心黑車快d自首啦

死左人咁嚴重

贏了經驗,沒有輸尊嚴
晏畫睇好似無死人

贏了經驗,沒有輸尊嚴
個買家都慘 想買車搞成咁樣 大吉利士

個老公又慘 當初女人買車而家賣車係邊個主意 為咩事賣車 點解試車唔係老公而係老婆 如果要嘈交真係有得嘈
個女人監就一定要坐 睇下坐幾耐點打官司 做老公見到咁都心痛

引用:
原帖由 Vin.Diesel 於 2021-6-13 11:53 PM 發表

可能在車上買家有問題猛問女司機,女司機答問題又要介紹架車點好,顧唔到路面情況??? 唉
你自己幻想就當真,弱智

引用:
原帖由 bonod 於 2021-6-14 12:18 AM 發表

開頭我仲以為係個老母星期日揸車載住兩個仔去街添, 條女人撞完架小巴反1死幾傷, 仲若無其事咁, 佢果一刻可能仲以為係小巴佬錯累左佢, 果女人同兩個男人果種見人死傷, 自己卻莫不關心的態度, 真係令人髮指
正人渣,冷血動物

引用:
原帖由 tommwins 於 2021-6-14 12:39 AM 發表

個買家都慘 想買車搞成咁樣 大吉利士

個老公又慘 當初女人買車而家賣車係邊個主意 為咩事賣車 點解試車唔係老公而係老婆 如果要嘈交真係有得嘈
個女人監就一定要坐 睇下坐幾耐點打官司 做老公見到咁都心痛
痛佢老母,個男人襯老婆坐監出去滾到瀨尿

引用:
原帖由 2006Win-Cat 於 2021-6-14 12:34 AM 發表

仲買同款 有人過身 好唔老黎

試車啫,點解唔去啲車流少既地方試?明知自己甩P冇耐,就以為自己係職業車手?果度出晒名係黑點啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]