• 瀏覽: 5,755
  • 回覆: 11
2020歐洲國家盃一場賽事期間,丹麥隊一個球員突然暈倒在地,丹麥隊的隊長,不顧自己手指被咬斷之虞,把手塞到傷者口中,以免他在昏迷期間誤咬自己舌頭,或吞下自己的舌頭導致窒息。

自己隊友出事誰都會挺身相助、不為什麼、因為是隊友。

陜西民工街頭救人、不為什麼,因為本質就是如此。進入香討影片區

“作文男”你睇小啲大紀元啦!

呢啲事係中國多的是。

某網友已經俾發霉功荼毒無藥可救,仇恨已令佢雙目蒙蔽,天天打著愛國口號但從不認愛國還發暗反文宣

引用:
原帖由 黃昏死神 於 2021-6-13 10:52 PM 發表
某網友已經俾發霉功荼毒無藥可救,仇恨已令佢雙目蒙蔽,天天打著愛國口號但從不認愛國還發暗反文宣
你應該話係明反先啱

引用:
原帖由 閒人清風 於 2021-6-13 22:53 發表

你應該話係明反先啱
佢無波叔咁講天X中共,打倒XXX咁反到出面,還停留係發霉功街頭式誤導宣傳

引用:
原帖由 黃昏死神 於 2021-6-13 10:58 PM 發表

佢無波叔咁講天X中共,打倒XXX咁反到出面
二個都有自己嘅特式,一個鐘意日日係度大叫天X中共,一個就日日大叫自己愛國。
二條友都好鬼趣緻。

國安法,del咗個字,唔係某網友又大造文章

記得“作文男”係重慶外交官落水救人特意出一帖大做文章。

今次落水事件重演,不過唔係咩外交官,係不理他人瓦上霜嘅中國人。

“作文男”點解唔出帖讚揚嘅?

引用:
原帖由 閒人清風 於 2021-6-13 11:26 PM 發表
記得“作文男”係重慶外交官落水救人特意出一帖大做文章。

今次落水事件重演,不過唔係咩外交官,係不理他人瓦上霜嘅中國人。

影片

“作文男”點解唔出帖讚揚嘅?
你啲內容無得抽大陸水,佢吾會有興趣。

引用:
原帖由 黃昏死神 於 2021-6-13 10:58 PM 發表

佢無波叔咁講天X中共,打倒XXX咁反到出面,還停留係發霉功街頭式誤導宣傳
講開又講,佢有部份書寫習慣,好似波叔。

引用:
原帖由 良心打白條 於 2021-6-14 12:29 PM 發表

你啲內容無得抽大陸水,佢吾會有興趣。
理得佢有冇興趣

引用:
原帖由 良心打白條 於 2021-6-14 12:33 發表

講開又講,佢有部份書寫習慣,好似波叔。
同工嚟,同一時期出現係香討,最後得番佢同波叔

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]