• 瀏覽: 4,164
  • 回覆: 34
今日(13日)凌晨3時許,一名21歲少女與其男友在沙田大涌橋路一卡拉OK消遣期間,懷疑被另一男子非禮,其男友立即護花,期間雙方發生爭執、互相推撞

據了解三人認識,凌晨時分,他們與朋友一同到沙田富豪花園商場地下一間卡拉OK聚會,其間各人均有飲酒,至凌晨3時許,21歲女事主離開K房上廁所,在走廊突遭姓文男友人從後熊抱並用手觸及其胸部,女事主掙脫後向姓李男友訴說,李男聞訊怒不可遏,立即質問對方,雙方一言不合互相推撞﹐繼而動武,最後驚動警方到場,雙隻被捕。

有男友起度又識嘅, 條女真係咁吸引到要不顧一切來一招揸波龍爪手?

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/637579/沙田女子k房遭同行友人非禮-男友護花與色狼互毆俱被捕

色字頭上一把刀, 今次只係惹官非, 下次可能連命都無

既然互相認識,黎個3p咪可以解決問題

飲咗屎水就無晒理性

疫情下唱少陣K都會死咁

咁夜唔返屋企仲出街唱k,呢班應該唔係善男信女,夜青為爭女打架並不出奇,濕碎啦

手足分享天使為何要打交?

曱甴

Newway 不是清盤了嗎

好男友, 起碼唔會好似義士咁衰, 交自己個妹, 女友甚至老母去做天使, 扮烏龜咁賤格!

差人要check吓那個非禮的係咪做過義士, 佢地好鍾意食朋友的女家屬或女朋友,食完仲要捉佢去輪, 輪完就推佢地出做G養自己, 

唔熟唔食, 好賤格, 好無人性的!

引用:
原帖由 揚州炒旦 於 2021-6-13 06:43 PM 發表
我都有此諗法,大家唔啱傾到傾姐,邊個先邊個後可以慢慢傾

引用:
原帖由 揚州炒旦 於 2021-6-13 06:43 PM 發表
真係變態,咁樣唸
雖然講野冇乜責任,但要有D良心

引用:
睇黎你條女同你d兄弟應該玩唔少。

唔理好醜,最緊要就手

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]