• 瀏覽: 41,718
  • 回覆: 410
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-6-13 10:55 AM 發表

G7好像愈來愈少影響力了。
有名你叫豬柒,柒頭可以。。。。。😅

熱賣及精選
引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2021-6-13 10:58 AM 發表

七國要傾十幾年才開工嗎?
西九文化用地都傾十九幾年,依家幾隻豬傾幫人地國家,無幾十年傾吾成

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2021-6-13 10:58 AM 發表

西方好民主的,開會!批淮!開會!不批准!開會!批准!開會!不批准!十幾年應該唔夠

引用:
原帖由 香港空氣好 於 2021-6-13 11:34 AM 發表

係啦中國令到“人心不古”, 將原本生存喺古代嘅國家,帶到現代。
所謂種族滅絕,即係呢一個文化滅絕。人哋原本身存在古代石器時代,你無端端又要將人帶到去現代。 改變咗人哋嘅生活模式!
人哋原本要食慣樹根, 你令人哋有正餐食。
有無睇《黑鷹15小時》Black Hawk Down(真人真事改編)
d美軍以為非洲好落後
hea 住去打
點知非洲人人有手機(多謝中國)
手提導彈滿天飛

終於學識咗當仁不讓嘅道理?

作為知名國家領袖,連口罩怎樣放都搞不好,可以放心了!

附件

D7960220-25C1-438A-869E-C8F508D91A52.jpeg(203.11 KB)

2021-6-13 11:44 AM

引用:
原帖由 門前送行 於 2021-6-13 11:43 AM 發表

西方好民主的,開會!批淮!開會!不批准!開會!批准!開會!不批准!十幾年應該唔夠
西方不停開會,中國不停開工!

G七真係雞柒

不能坐視,但又唔想承擔投資風險

口爽荷包立,一到科水個個即閃😂😂

引用:
原帖由 smalleagle 於 2021-6-13 11:37 AM 發表

係囉,後面嗰幾個做企鵝,乜咁衰㗎,一個蚊型圍爐口水會都要分莊閒?
其實拜登當年同奧黑闖世界............與老太婆都有牙齒印........拜登也心知肚明.....!!
這群老江湖都不是吃素.........當初小鮮肉的加拿大都成精了.....!!

約翰遜當上英國首相.......都是因為有特朗普的強力支持.........因此拜登也不能太親近約翰遜....!!
加上約翰遜的老婆不是一個級數...........所以被其他人看輕..........!!

日本倒核污水落海..........加拿大已經很不滿.......拜登也是主力推環保........!!
加上日本前首相同特朗普私交極好.........當年第一個國家元首走去拜賀特朗普就是日本...!!

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2021-6-13 10:58 發表

到開工前某國又話要退出,民主國家當然要公投!一攪幾年才決定是否脫7,有結果之前乜7都做唔到,唉!攪來攪去G7得個桔!

引用:

7角自己基建都爛容容,咪搞笑啦!

呢啲咪為反而反囉!你地有基建就梗係咁講啦,幾多非洲國家無?你又唔幫人又唔俾人幫,就係想維持你哋白人嘅主導世界既地位, 司馬昭之心路人皆見!

正呀~~白宮直播搭建就織禮台同布置中 

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]