• 瀏覽: 43,588
  • 回覆: 410
  • 追帖: 1
講到尾白皮豬怕中國各方面超越歐美,這就是所謂的民主自由。

熱賣及精選
趟平幾時出兵攻打美國🇺🇸

白人集體排華 所以中國唔強大 我們華人無好日子過 睇下d黑人就知

佢地口中嘅基建, 係軍事基地同埋導彈發射站吧
成班口是心非嘅白皮豬

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-6-13 10:53 AM 發表

七國集團(G7)峰會聚焦中國挑戰和新型冠狀病毒肺炎(COVID-19)疫情大流行,對於G7公布全球基建計劃以抗衡中國的一帶一路倡議,德國總理默克爾(Angela Merkel)6月12日表示,不能坐視中國在全球推行基建計劃。

正在英國康沃爾郡舉行的G7領導人峰會6月12日進入第二天,美國總統拜登(Joe Biden)正努力團結美國的盟友,以應對中國和俄羅斯的挑戰。G7領導人6月12日宣布一項新的 ...
全球都見到呢幾個鬼佬國幾𠃊賤格

你班吸窮國血既國家,自己啲債務都未搞掂,有錢有人力幫人建設咩?

突然發現要做福人群?

引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-6-13 11:04 AM 發表

應該有.........他們拍攝不止一張...........換個位再拍攝..........之後選自己喜歡那張在國內發報.....!!
日本多數在後排位置.........應該無得坐....!!
姦二偉糸米比拜登用鏈鎖頸跪左響身邊
所以吾入鏡?

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-6-13 10:57 AM 發表

中國係全球推行基建計劃都唔啱??
你中國成日推基建,原本比西方食住果班原始亞洲國仔咪有得發圍,咁西方仲點操控果班土人,大陸真多事。

豬柒講完就散啦,你唔係當佢哋認真呀,自己都未攪得掂啦。

美國佬喺各國設軍營就冇問題
中國幫各國攪基建就有問題
唔通班大賊後裔真係唔想變好?

引用:
原帖由 siuhung 於 2021-6-13 11:05 AM 發表

當初老美就話中共一帶一路在全球貧窮國推行基建,會令世界各貧窮國的債務加劇,到時就可以用債務去控制貧窮國架喎!
子曰:「己所不欲,勿施於人!」,G7 你們現在又想作甚麼呢?
他們想在全球貧窮國推行基建, 又不用令世界各貧窮國的債務加劇
大陸都做唔到啦, 又睇下你G7有咩咁把炮

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2021-6-13 10:58 AM 發表

七國要傾十幾年才開工嗎?
無諗住要開工,因為最想推果個唔想出錢,被人推果班更加唔會出,無錢搞條毛,全部玩齋talk ,做場大龍鳳就收工。

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-6-13 10:53 AM 發表

七國集團(G7)峰會聚焦中國挑戰和新型冠狀病毒肺炎(COVID-19)疫情大流行,對於G7公布全球基建計劃以抗衡中國的一帶一路倡議,德國總理默克爾(Angela Merkel)6月12日表示,不能坐視中國在全球推行基建計劃。

正在英國康沃爾郡舉行的G7領導人峰會6月12日進入第二天,美國總統拜登(Joe Biden)正努力團結美國的盟友,以應對中國和俄羅斯的挑戰。G7領導人6月12日宣布一項新的 ...
張相影得真搞笑,大佬有得坐,小弟站著

引用:

窮國領導人除非係收左個人利益,否則二選其一多數揀中國,因西方國家成日指控中國嘅資本侵略同債務陷阱,西方才是最擅長

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]