• 瀏覽: 113,973
  • 回覆: 410
  • 追帖: 1
+4
又要掃妖正視聽

你搞係為咗威  擴張版圖  霸佔人地國土

佢地搞係為咗人好  僱用當地人做嘢

根本用心已經唔同

好彩某某的計劃已被世人識破  名存實亡

不準中國幫弱國建設,亦不準弱國便宜購買西方大國的落後建設。

8國聯軍暴行重演

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2021-6-13 10:58 AM 發表
七國要傾十幾年才開工嗎?
傾得差唔多,中國就差唔多完成。

倒不如諗下點樣環保

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-6-13 11:01 AM 發表
不能夠坐視,咪拿拿臨幫第三世界起基建囉
冇著數邊會做?講下講下就會冇咗回事

我已開始唔買德國貨.

引用:
原帖由 高達0.1 於 2021-6-13 11:57 AM 發表

八國豬柒種族世界點解唔肯配合幾千年文化四大發明國家中國?同支持一帶一路計劃!?
因為豬柒人種:
自私。。。
自悲。。。
小器。。。
霸權。。。
落後。。。
封建。。。
妒忌。。。
卑鄙。。。
人渣。。。
仇視。。。
劣根。。。
歪理。。。
歧視。。。
心毒。。。
懶惰。。。
愚蠢。。。
白痴。。。
無聊。。。
攪事。。。
搗亂。。。
破壞。。。
挑 ...
我地G7玩左幾百年,莫講利益打個和都做左啦,仲等你中國。老實講中國咪西方救翻黎,到你吾認? 像中國有人口有戰略位置咪有得救囉。

引用:
原帖由 前往外圍的甩毛 於 2021-6-13 11:15 PM 發表

我地G7玩左幾百年,莫講利益打個和都做左啦,仲等你中國。老實講中國咪西方救翻黎,到你吾認? 像中國有人口有戰略位置咪有得救囉。
G7點救過中國? 幾時?

歐洲佬甘鐘意做真係歡迎佢地做....冇所謂既....

引用:
原帖由 令狐椒 於 2021-6-13 11:20 PM 發表

G7點救過中國? 幾時?
岩,你鐘意咪話改革開放果時人地黎搵你笨七。他日一帶一路國家都會對中國講同一番話。仲有什麼文明古國,思想落後就認左佢啦。

引用:
原帖由 前往外圍的甩毛 於 2021-6-13 11:15 PM 發表

你係豬柒!?

係冇影響力

G7自己都債台高築,仲有錢幫窮國?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]