• 瀏覽: 18,187
  • 回覆: 91
+4
引用:
原帖由 andy1958_1 於 2021-6-13 12:35 PM 發表

鄉土會員禁人發言最出名係波叔
乜唔係 WongMTak 咩?

香港係1467(一世碌柒)

😆

白卡仔手冊曝光

引用:
原帖由 ccto14 於 2021-6-13 02:30 PM 發表

不停宣傳要等自產疫苗, 死人都唔驚,1450真係個良心畀狗食咗~
搞到:

引用:
原帖由 sng850 於 2021-6-13 04:12 PM 發表

乜唔係 WongMTak 咩?
你都知WongMTak呢個會員,
我所講嘅波叔咪就係佢囉

引用:
原帖由 ray99hk 於 2021-6-13 01:49 PM 發表

生果轉貼員和 Peter 仔算係開明D,仲未禁我言。
Peter 仔唔會自己開新帖, 所以佢黑名單人無用, 人地仍可回佢帖

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2021-6-13 06:08 PM 發表

你都知WongMTak呢個會員,
我所講嘅波叔咪就係佢囉
原來係佢!😪

佢似係台灣法輪功!

個時都有唔少人講hc, 波叔, ridgy係同一個人, 因為手法太似, 狂出帖洗到頭一版全部都係深黃帖, 而帖內又有大量深黃新聞連結同圖片, 而且仲要大量禁人回覆, 好多帖都只有幾個人圍爐。

引用:
原帖由 全宇宙 於 2021-6-13 03:23 PM 發表

消息係綠畜放出嚟
目的係轉移抗疫無能焦點
民進黨整天還在政治鬥爭
總統府參議郭昆文今天在臉書發文,寫下「第一第一得第一侯友宜讚」,被國民黨認為有暗諷新北確診人數最多意味。確診與死亡人數在部分綠營人士的心中就只是一連串冷冰冰的數字。

附件

xJB01JFl.jpg(37.08 KB)

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2021-6-13 06:32 PM 發表

屁得仔自己永無出帖點禁人😎生果轉帖員一早封左我,言論自由😤
生果同東方轉貼員係未同一人?

引用:
原帖由 71833 於 2021-6-12 11:34 PM 發表
藍綠常互相指控,對方操控網軍,企圖擾亂輿論風向,但常未必有證據。不過現在網路上卻傳出,有「網軍」的「教戰手冊」,引發討論。 有網友近來就在《批踢踢》上分享「1450教戰手冊」。手冊中還提醒網軍「12要點」,抱括「要多轉傳貼圖,不要跟任何人硬碰硬,遇到討論就直接連續貼圖洗版,不...

https://tw.appledaily.com/resizer/4nBUGUNcwL_lzk4SFlj2A8In-_s=/529x703/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/EZXTS6IH4JB3JJZLQOIE7I736U.png
次次都係綠軍柒喎!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]