• 瀏覽: 2,225
  • 回覆: 28
廣州市天河區港澳青年之家組織港澳台同胞新冠疫苗接種專場活動,目前已有70位港澳青年報名接種,其中27人完成兩針疫苗接種。有港青完成疫苗接種後稱讚,在廣州新冠疫苗接種名額較為緊張的時期,當地政府和創業孵化器為港人接種疫苗提供便利,讓大家吃下「定心丸」。

為港澳台人土提供快捷專場,的碓便利又周全

新聞來源連結:
https://www.dotdotnews.com/a/202106/12/AP60c4b4ebe4b0c070ccbfe819.html

國家特別優待港澳居民,唔好寵左啲巨嬰出黎先好啊

好彩今世我係中國人!

台灣省人民呢?
打完阿射精昌都吾承認!

引用:
原帖由 學民高潮~黃之瘋 於 2021-6-12 10:48 PM 發表
好彩今世我係中國人!
中國強大人民應當高慶

講真以前香港人係大陸真係大爺咁, 福利又好。

係黃絲搞臭晒港人係大陸的地位, 返大陸我唔敢話係香港人

驚比人打

引用:
原帖由 學民高潮~黃之瘋 於 2021-6-12 10:48 PM 發表
好彩今世我係中國人!
有幾好彩?

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-6-12 10:59 PM 發表

中國強大人民應當高慶
有幾強大?

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-6-12 11:07 PM 發表
講真以前香港人係大陸真係大爺咁, 福利又好。

係黃絲搞臭晒港人係大陸的地位, 返大陸我唔敢話係香港人

驚比人打
呢句啱,返大陸唔好話自己係香港人話廣東好了

比起民進黨懶理百姓死活,共產黨更加是愛民如子,更值得擁戴

引用:
原帖由 likeit 於 2021-6-12 11:08 PM 發表

有幾好彩?
有機會你投胎試下做印度人或者印第安人

引用:
原帖由 學民高潮~黃之瘋 於 2021-6-13 01:04 AM 發表

有機會你投胎試下做印度人或者印第安人
問你有幾好彩,就叫我投胎,同共産黨一能樣,九唔搭七

引用:
原帖由 likeit 於 2021-6-13 01:25 AM 發表

問你有幾好彩,就叫我投胎,同共産黨一能樣,九唔搭七
你理解能力底我唔怪你!

引用:
原帖由 學民高潮~黃之瘋 於 2021-6-13 01:53 AM 發表

你理解能力底我唔怪你!
係低,唔係底.
中文咁差,主子好玻璃心,返大灣區補下中文啦.

引用:
原帖由 isaacmadtk 於 2021-6-12 10:55 PM 發表
台灣省人民呢?
打完阿射精昌都吾承認!
理得個射精人認唔認,自己健康大過所有野。在中國來講地球人的命也是命。不分政見,不過食碗麵反碗底就另計。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]